2017. február 27., hétfő

Trapézlemez dabas

Trapézlemez cserepeslemez azonnali gyártás Dabason! Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!


Minőségi magyar trapézlemez közvetlenül a gyártótól. Kedvező árak, év garancia, országos kiszállítás.

A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően. A trapézlemez árak magyar forintban (HUF) értendők. Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt.


Ttrapézlemez nagy színválasztékban, fényes illetve matt kivitelben is elérhető. Az ár bevonat illetve lemez vastagság fügevényeben változhat. The document has moved here.


Debrecen Apafa Steel-Lemez Kft.

Tesz Kft - Dabas Vésztő-Aron Profil. Használt trapézlemez eladó Dabas. Ha kerítésről van szó, válassza Tvagy Ttrapézlemezünket , akár famintás változatban is ! Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS.


KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Tevékenységi köreink: trapézlemez , táblalemez, szendvicspanel. Méretre gyártott cserepeslemezek. Egyedileg az Ön tetőjére szabott cserepeslemez, mellyel gyorsabb a munka, és kevesebb a hulladék. Széles profil- és bevonat választék, hogy egyedivé varázsolja otthonát.


Kiadványunkkal jelen vagyunk országosan számos kiállításon. Agromash kiállítás január, Alföldi Állattenyésztési Napok május, Farmer Expó, Szentlőrinci Gazdanapok augusztus, OMÉK, Bábolnai Gazdanapok szeptember. Tetőfedő (vízelvezető horonnyal) és homlokzati trapézlemez a T-Economichoz hasonlóan érdekes mintázattal és kiegészítő formaelemekkel. Ez megerősíti a szerkezeti merevséget és reprezentatív, de nyersességét megőrző megjelenést biztosít.


Gyakran használják fel benzinkutak tervezésében, alkalmazást nyer silók.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A magyar trapézlemez és cserepeslemez gyártó, Dabas , Hungary. TESZ-Szerelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Kínálatunkban megtalálhatók a cserepeslemez és trapézlemez kiegészítők is: rögzítő elemek, élhajlított elemek és tömítőprofil. Kínál Horganyzott trapézlemez : Horganyzott trapézlemezek gyártását vállaljuk egyedi méretre vágással, akár azonnal a dabasi telephelyünkön.


Ne hagyja ki kedvező trapézlemez árainkat, éljen a trapézlemez akciónkkal! Tetőfedés, vagy éppen kerítésépítés a cél, a trapézlemezekben sosem kell csalódnunk! Amilyen egyszerűen kezelhetőek, éppen olyan megbízhatóak is, ráadásul remek színválasztékban is kaphatóak. Jellegzetes formáiknak, sokszínűségüknek. Ezen felül árképző a trapézlemez kerítés szerkezeti (teljes) magassága, azon.


Dabason településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Cserepeslemez, trapézlemez , hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek, nemesvakolat, festék, ragasztó, hőszigetelő rendszer. Piramis Építőház Kft. Cserepes tető, tetőfedés, Lindab tető.


Nagymaros, Váci út 58. Kiváló minőség, megfizethető ár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések