2017. február 2., csütörtök

Épületek hőszigetelése

A cél az volt, hogy minél kevesebb anyagi ráfordítással emelkedjék az épület komfortfokozata, és egyben csökkenjen az épület energiafelhasználása. Ugyanakkor az épületek hőszigetelése nem azonos a falak hőszigetelésével, mindenképen számolnunk a nyílászárók szigetelésével és a résszigeteléssel is, hiszen ezeken a területeken sokkal nagyobb hőveszteségek jönnek létre, mint a falakon keresztül. A homlokzati hőszigetelés előnyei A homlokzati hőszigeteléssel jelentős fűtési költség megtakarítás érhető el.


A szigetelés további előnye, hogy a külső határoló falak melegebbek lesznek, akár a °C-ot is elérhetik. Társaságunk megalakulása óta, éve nyújt megbízható, minőségi munkát az építőiparban. Természetesen nem értünk mindenhez, de amivel foglalkozunk, azt a lehető legmagasabb minőségi kritériumokat figyelembe véve tesszük.

A MEPS egyik fő feladatának tekinti annak biztosítását, hogy a Magyarországon forgalomba hozott polisztirol hőszigetelő anyagok mindenben megfeleljenek a hazai hatályos műszaki előírásoknak és minőségük, műszaki paramétereik megegyezzenek a gyártók által a forgalomba hozatalkor deklaráltaknak. Az épületek legmostohább oldala ál­talában az északi oldal, hiszen ez az oldal kapja télen a legnagyobb hideget, a leg­kevesebb fényt. Aerogél hőszigetelő paplanok és egyéb speciális hőszigetelések hőtechnikai problémák, hőhidak megoldására. Kizárólag tanúsított minőségben, nyugat-európai és amerikai gyártóktól. Végül szót kell ejteni azokról az esetekről, amikor lehetséges a belső oldali szigetelés.


Egyrészt az ideiglenesen, szakaszosan használt épületek - klasszikusan a hétvégi házak - esetében kifejezetten javasolt a belső oldali hőszigetelés. Télen, a használaton kívüli időszakban a ház a környezeti hőmérsékletre hűl. Egyszerre szigetel hőt és hangot!


ETICS) Soudatherm és Soudabond Easy ragasztóhabok használatával, az épületek hőszigetelése a korábbiaknál egyszerűbbé és olcsóbbá válhat.

Ipari épületek szigetelése Zárt cellás poliuretán habszigeteléssel épületeinek víz-, és hőszigetelése is biztosítható. A már évek óta használt hőszigetelési technológiának köszönhetően nemcsak új, de régi épületek szigetelésének felújítása is könnyen, rövid idő alatt elvégezhető. Polisztirol táblás hőszigetelő rendszer, kőzetgyapot táblás hőszigetelő rendszer alkalmazása az épületek hőszigetelése esetén A 60-as, 70-es, 80-as években épült családi házak és középületek jelentős részénél a tervezés, illetve a kivitelezés előtt nem készült hőtechnikai és épületfizikai méretezés. Hosszas kutatás és fejlesztés során sikerült létrehozni egy olyan kerámia alapú.


Az épületek külső hőszigetelése hasznos intézkedés, melyel nemcsak a fűtésszámla költségét csökkenthetjük. A meglévő épületek utólagos hőszigetelése nagy energiamegtakarítási lehetőséget jelent. Az energiafogyasztás átlagának kb.


Az utólagos hőszigetelés jelentős, kb. Cégünk, a Szigetelesbolt több mint éve meghatározó szereplő, hőszigetelés, illetve szigetelés területén. Kiváló minőségű szigelés és hőszigetelés, üveggyapot szigetelő anyagok beszállítása, speciális szigetelés és hőszigetelés munkálatok kivitelezése. Fő tevékenységünk az épületek utólagos hőszigetelése. Az alkalmazott technológiát tekintve.


Az épületek hőszigetelése csak akkor igazán hatékony, ha a termikus burok sértetlen, azaz nem gyengítik hőhidak. A hőhidak lehetnek geometria hőhidak, mint például az épületsarkok, ahol a fűtött belső felület mindig kisebb, mint a hőt leadó külső felület, és lehetnek szerkezeti hőhidak, amikor magas hővezetésű, azaz alacsony hőszigetelő képességű anyagok. Ismerje meg a ProfiPurt! Hőszigetelésre év írásos garanciát adunk.


Lakóházakat és ipari létesítményeket egyaránt hőszigetelünk. Tekintse meg a Szig-Ép-Tech Kft. Cégünk központja Nyíregyházán van, és vállaljuk épületek hőszigetelését, tető szigetelését, és generál kivitelezését.

Helyszíni szemle, felmérés. Vállalkozásunk fő profilja a lapostető szigetelése, lapostető felújítása, lapostető javítása bitumenes, illetve PVC lemezekkel, azok hőszigetelése bármilyen kialakítású és rendeltetésű épületen. Vállaljuk továbbá palatető felújítás szigetelés munkáit bontás nélkül és az épületek vízelleni szigetelését is. A Kéki Hőtechnika Kft.


Kéki Tibor viszont már a ’90-es évek elejétől kisiparosként dolgozott lakásszövetkezetek és társasházak épületgépészeti felújításánál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések