2017. február 24., péntek

Redőny árak zalaegerszeg

Egy helyen az egyik legteljesebb garanciális ügyintézéssel és szakembergárdával. Kínál Ablak, redőny csere, javítás Zalaegerszegen: Ablakcsere, redőny beépítés, javítás Zalaegerszegen és környékén! Redőny kínálatunk az olcsótól a drágáig. Minden ami nyílászáró ,ajtó, ablak, árnyékoló, szúnyogháló.


Elszakadt a redőny felhúzó zsinór, segítünk!

Felméréstől a kivitelezésig rendelkezésére állunk minden kedves ügyfelünknek gyors határidővel, pontosan, precízen, megbízhatóan. Alábbi táblázatokban redőnytípusonként láthatók a redőny árak. A redőny és az árnyékolók ára négyzetméterre, míg a redőnykiegészítők ára darabárra vonatkozik. Külső tokos redőny árak. Ez a redőnytípus szinte mindenhová felszerelhető.


Főleg kész épületek. A redőny motor árak azonosak a műanyag redőny motorizáció esetén is.

A redőny lécek elcsúszhatnak egymástól tisztítás közben is, ezért rendelhető a műanyag redőny , motorizáció nélkül, csak elcsúszás gátlóval is. A műanyag redőny elcsúszásgátlóval, bármilyen színű redőnyléccel rendelhető azonos árral. Az alumínium redőny műanyag, jó minőségű „másolata”, acél tengellyel, acél csapággyal, alumínium tokvéggel, zajcsökkentő betétes lefutóval.


Szinte bárhova felszerelhető utólag is. A hőszigetelést a redőny palástja és a nyílászáró közötti légrés biztosítja. Gondos szereléssel hosszú élettartamú. Céginformáció Cégünk a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft.


Be­mu­tatóter­münkben teljes árnyékolástechnika­­i termék­­kí­ná­latunk (napellenző, szalagfüggöny, redőny , reluxa, roletta, szúnyogháló valamint ablak­fó­lia) megtekinthető. Műanyag ablak Zalaegerszeg Megbízható műanyag ablak forgalmazók cégek, akik szolgáltatási területként megjelölték Zalaegerszeg települést. A lenti táblázat tartalmazza a legfontosabb információkat a cégekről: cég elnevezés, elérhetőség, forgalmazott márkák, árak , szolgáltatások. Indulásunkkor szinte csak lamináltpadló szerepelt az eladási listán, mintegy fél év elteltével aztán a nyílászáró-eladások is megnövekedtek, illetve a hozzáadott szolgáltatások (beépítések) száma is megugrott.


Műanyag redőny , alumínium redőny , roló és szúnyogháló is megtalálható kínálatunkban. Vakolható redőny - gondoljon időben az árnyékolásra! Már a tervezés fázisában gondoljon a redőnytok elhelyezésre, mellyel nemcsak a hőhíd-mentes kialakítás valósul meg, a redőnytok sem lóg be az üvegfelületbe, nem zavarja a szabad kilátást.


Válasszon Praktikusan! Legyen akár biztonsági ajtó, vagy egyedi igényeinek megfelelően elkészített ajtó, ablak.

Zalaegerszegi üzletünk bejárati, beltéri fa- és műanyag ajtó valamint borovi fa- és műanyag ablak kínálat legteljesebb felhozatalával büszkélkedhet. Felejtse el a függönyt! A függönyök ideje lejárt!


Az olyan árnyékolók, mint a függöny, lassan már az elavult árnyékoló típusok közé tartoznak, hiszen a modernebb változatok előnyeivel már nem versenyezhetnek. Az ország több pontján várjuk szekcionált és billenő garázskapuk széles választékával! Nyílászárók minőség függőknek.


A folyamatos préseléssel készített , karcvédett felületű, a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt ,papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borítjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések