2017. február 27., hétfő

Sötét parketta

Sötét , mármár fekete tölgy parketta esetében egyszerű választás a fehér falszín. Modern lakásokban ezzel bátran szabad operálni, ilyenkor azonban mindig érdemes néhány extrémebb vadabb színt is vinni a helyiségbe egy-két kiegészítőn (pl:kép, szék) keresztül. Füstölt tölgy parketta A füstölt tölgy minden szempontból előnyös választás a sötét színek kedvelői számára, hiszen nem csupán esztétikus, de tartós, kemény felületet kapunk általa, mely nyugodt szívvel lerakható az erősebb igénybevételnek kitett helyeken is.


Valószínűleg ennek köszönheti, hogy nagyon régóta. Sötét parketta jó alap egy lebegős, minimál stílusú lakáshoz.

Szépek a világos színek, ami mostanában gyakran egy középbarna fafajta fehérített változata (tölgy, gesztenye, stb.), de lehet persze juhar, vagy nyír is. Fontos tudni, hogy míg az alapozót lehet hengerrel is, addig a festéket mindenképp érdemes ecsettel felvinni, azzal ugyanis jóval szebb, és buborékmentes is lesz a végeredmény. Ha pedig szeretnél fényesebb hatást is elérni, akkor pedig egy réteg parketta lakk is mehet a tetejére.


Ez egyébként a szín tartósságában is még. A sötétbarna parketta színek. Semmi nem adja azt a melegség érzetet, mint egy sötétbarna fa parketta.


Bár a sötét parketta színek elszívják a fényt, ugyanakkor nagyon otthonossá teszik a szobát. A gazdag, föld színek tökéletes háttért nyújtanak a.

Fekete padló, sötét parketta Ha múltkor már szó volt a fehér padlóról , nem mehetünk el a másik véglet a fekete padló mellett sem. Kínálatunkban az Eurowood és Kaindl, jól ismert nemzetközi márkák laminált padlóinak széles választékát találja, kezdve a karakteres tölgyfa padlóktól a világos színű kőrisen át, egészen a sötét árnyalatú diófáig. Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. Parketta Technika webáruház - minőségi laminált padlók a Kaindl, Kronopol, Quickstep gyártóktól széles választékban! Modern parkettában vagy éppen az örök klasszikus burkolatokban gondolkodik?


Vajon a szalagparketta, csaphornyos parketta , lamella parketta , ipari parketta , vinylpadló vagy a laminált padló iránt érdeklődik? Juhar parketta világos színével, finom rajzolatával nyugodtságot áraszt. Merbau parketta erőteljes színeivel, ásványi anyagaival egy egzotikus tájra varázsol. Jatoba parketta nagyon kellemes barnásvöröses színárnyalatú egzotikus felületű. Wenge parketta sötét mély színe, a modern világba kalauzol.


Ha szívesen követed a különböző lakberendezési trendeket, minden bizonnyal találkoztál már azzal az esztétikus megjelenést és luxus érzetet keltő megoldással, amit a magasfényű felületek alkalmazása nyújthat, legyen szó az otthon bármely helyiségéről, de leginkább a konyháról, étkezőről, nappaliról vagy éppen a hálószobáról. A HARO parketta manufaktúra termékei a parkettagyártás mesterségének csúcspontjainak tekinthetõek. Kiváló minõségû fa kiválasztása, a kézi csiszolású felületek és a részletek szeretete garantálja a legmagasabb színvonalat. A fa természetes jellegének megõrzését értékes, aloeverával gazdagított, természetes olajjal történõ, kíméletes és finom kezelésével. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk.


További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

A legáltalánosabb mó hogy az ilyen réseket a parketta felcsiszolása közben, ún. A második, közepes csiszolatkor keletkező faporból és a majdani védő bevonatot képező lakkból 1:arányú kenhető pasztát kevernek ki, és alapos porszívózást követően ezt a masszát - a kerámia lapok fugázásához hasonlóan. A csaphornyos, vagyis hagyományos parketta a klasszikus otthonok hangulatát teremti meg, megbízható és hosszú életű szerkezetével pedig valódi értéket jelent környezetünkben. A valódi fa felhasználása során is élettel teli mara és soha nem megy ki a divatból. Számos fektetési lehetőséget a ám a legközkedveltebb a halszálka vagy a dupla halszálka minta, ezért a. Tavaly ilyenkor vágtunk bele a padlófestésbe a nappalinkban.


Annak ellenére, hogy nagyon szép hajópadlónk volt, eléggé biztosak voltunk a dolgunkban. Leginkább azért, a mert a nappalink viszonylag sötét , és szerettem volna világosítani és tágítani a teret azáltal, hogy a padlót is, és a fával burkolt mennyezetet is átfestettük egy világos színre. Az üzem elindításától kezdve fokozott követelményeket állítottunk termékeink minőségével szemben, hogy a hazai értékesítés mellett az exportpiacokat is el tudjuk látni.


Mindezek értelmében a parkettagyárban folyamatos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések