2017. február 16., csütörtök

Bramac natura plus ár

Bramac Natura Plus tetőcserép. Particularitatea acestui produs este dată de stratul de lac care, pe lângă protecţie, îi conferă ţiglei un aspect natural. Crep Natura Plus sa Klasik profilom predstavlja već poznati crep Natura , ali sa još kvalitetnijom površinom. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál. Kiváló ár -érték arány.


Kérjen árajánlatot.

Kellemesen meg fog lepődni! Kevesebbe kerül, mint gondolná! Már Generációk bíznak benne! Az elmúlt év alatt. Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz).


Vevőbarát árak , szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. A mellékelt ár csak tájékoztató jellegû, a cserép mennyiségének függvényében változhat! Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – bramac cserép.

Anyaga nagyszilárdságú, így jó ellenálló képességgel bír a környezeti hatásokkal szemben. Fedési szélessége: kb. Tetőléc méret: min. Ft a szállítási költség.


A Basic tetőcserepek a pénztárcabarát megoldást jelentik. A Natura Plus tetőcserép a természet hangulatát és harmóniáját idéző színvilágával az új épületeken és felújított tetőkön is esztétikus látványt nyújt. A természet új színe. Válasszon tetőcserepet és a legjobb árat kapja tőlünk rá!


A Natura Plus betoncserép a természet hangulatát és harmóniáját idéző színvilágával az új épületeken és felújított tetőkön is esztétikus látványt nyújt. Az akció visszavonásig érvényes! Alkalmazhatóság: alátétszigeteléssel 17°-tól.


Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Egyébként pedig jó fejek. Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni. Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat.


Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. BRAMAC střešní systémy spol.

Helyiség-kiszellőztető, antennakivezető, csatornaszellőző és füstgázkivezető csatlakoztató hozzá. Novo, Protector, Protector Plus felületi fejlesztéseivel megreformálta a tetőcserepek esztétikai megjelenését. Solar és hőszigetelési innovációi többletfunkciót, többletértéket adnak a tetőnek.


Rendszerszemléletű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések