2017. február 20., hétfő

Légbevezető

Légbevezető kínálatunkban. A termosztátos kivitelű légbevezető (AT-G60-T, és AT-G60-Sz-T), és a termosztát betét (AT-G60-SzB) a továbbiakban nem kerül forgalomba, mivel a termosztát gyártója megszűntette annak gyártását, és a konkurensek között nem találtunk hasonló méretű, és azonos karakterisztikájú terméket. Ugyan az ablakba épített légbevezető sok esetben messze nem elégséges, és gépi szellőzetésről nem esik szó (furcsa lesz, ha a hővisszanyerős szellőztetést kombinálják a légbevezetőkkel), de első lépésként megteszi! Ezek az alap, vagy más néven standard kivitelek.


Négy alapkivitele létezik a légbevezetőnek. Kereskedelmi forgalomba egy típusú egységcsomag kerül, amelyből mind a négy.

Az Aereco efa 581-es légbevezető folyamatos de nem szabályozott szellőzést biztosít. A fix 35móránkénti léghozam miatt a Gázszolgáltatók biztos hogy elfogadják. Nyílt égésterű kazánok és gázcirkók levegő utánpótlásának az ellátására tökéletes. MEGSZÜNT TERMÉK, az EAF-3-es típus váltotta ki!


Aereco EHA(EAR-EAF) páraszabályozott, nyílászáróba építhető, akusztikus légbevezető termékcsalád a legtöbb műanyag, fa és alumínium nyílászáróhoz illeszkedik. A nagyobb komfort érdekében a friss levegő a légbevezetőn keresztül a mennyezet irányába áramlik át, ezáltal jobban keveredik a lakás levegőjével. A régi, tömítés nélküli ablakok, ajtók természetes szellőzése a lakott lakásokban keletkező párát és nedvességet észrevétlenül, a. Műanyag és fa nyílászárókba egyaránt vállalunk légbevezető szerelést, azonban vannak olyan ablakok és ajtók, melyekbe sajnos nem beépíthetőek.


Amellett, hogy elősegíti a friss levegő beáramlását, megakadályozza, hogy a por és egyéb szennyeződések.

Ezek közé tartoznak az amerikai típusú tolópaneles ablakok, melyek tokkiképzése nem teszi lehetővé a légbevezető beépítését. Fontos, hogy az európai profilból gyártott. A korszerű nyílászárókkal ellátott helyiségek esetében tervezett szellőzőlevegő térfogatáramot légbevezető elemekkel kell bejuttatni a helyiségbe, mely elemek légszállítását laboratóriumi mérések támasztják alá és tanúsítvánnyal rendelkeznek. Szabályzott és nem szabályzott légbevezető : A szabályzott szellőző egy páratartalomra érzékeny szálat tartalmaz, amelynek a hossza változik a relatív páratartalommal együtt és ezzel mozgat egy lamelát, amely a beáramló levegő áramlási keresztmetszetét változtatja.


A falnyílásra szerelhető EHT higroszabályozású, és EFT fix léghozamú légbevezetők a nyílászáróra szerelhető típusok ideális fali megfelelője. Ha a légbevezető valamiért nem szerelhető az ablakra, a fali légbevezető a jó választás. Akusztikus kiegészítőkkel, az Aereco EFT 1hangcsillapítása kimagasló.


A szakszerűtlenül felszerelt légbevezető nem csak azért okoz gondot, mert nem tudja ellátni feladatát, de gázkészülékek esetén a légutánpótlás sem teljesül, ezért akár az ellenőrző szervek is elutasíthatják az engedélyezést. A légbevezető csak akkor látja el megfelelően feladatát, ha annak felszerelése is szakszerű. FONTOS TUDNIVALÓK A LÉGBEVEZETŐ BEÉPíTÉSÉRŐL Figyeljen oda mások életére!


Legfrissebb hírek információk a kéményseprő ipari törvényekről! Ablakra szerelhető higroszabályozású Aereco légbevezető szellőző: Az Aereco légbevezető szellőző rendelkezik egy poliamid anyagú belső szabályozó egységgel, ami a nedves levegő hatására ellazul, ezáltal kinyit az Aereco szellőző egység. A nyitás hatására megnő a lakóhelyiségbe bejutó szellőző levegő mennyisége. GPE2A külső rovarrács ISOLA légbeeresztőhöz 4Ft. MVR műanyag ajtórács állítható zsaluval.


Mi is a higroszabályozású szellőző? Beszerelhetünk légbevezető elemeket a fürdőszobába? Ezek a légbevezetők “rövidre zárnák” a szobák légbevezetését, amelyek így alul-szellőztettek lennének és más szobák felé továbbítanák a fürdőszobában termelt párát.

Ha a fürdőszobában nyílt égésterű gázkészülék üzemel, indokolt. A bíróság jogerős ítéletével elrendelte annak közzétételét, hogy a Hő és Légtechnika Innovációs Kft. Aero Plus” elnevezéssel forgalomba hozott légbevezető termékek nem azonosak az „Aereco” légbevezetővel. De az „ablaknyitásos” szellőztetés csak pár perces megoldás.


PO 4légbevezető beépítése és méretei. Legjobb szakemberre bízni (különösen, ha az ablakszerkezet belső fém merevítő elemmel van ellátva), de „házilag” is elvégezhető egy jó fúrógép és fúrószár segítségével. Stílus és maximális funkcionalitás Az EAR – EAF (EHA2) páraérzékelős, vagy kézi állítású, nyílászáróba építhető akusztikus légbevezető a legtöbb műanyag, fa és alumínium nyílászáróhoz illeszkedik.


Szellőzésinfó - Szellőzési megoldások itt. A régebbi, résszellőzéssel még nem rendelkező, de korszerű ablakok szellőzésének a javítására manuálisan nyitható és zárható légbevezető is pótolhatja az ablak résszellőző funkcióját, ám annál nem nyújt semmivel többet. Az Aereco szellőző beszerelésével minden szellőzéssel kapcsolatos probléma kiküszöbölhető!


A szellőztetés ideje ennél sem szabályozott, viszont a bukó ablakálláshoz viszonyítva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések