2017. február 27., hétfő

Grafit reflex hőszigetelő rendszer akció

A grafit REFLEX rendszerből már a cm-es vastagsággal is elérheti ezt az értéket, így kb. Grafit Reflex akció. HŐSZIGETELŐ RENDSZER BLOG. Hőszigetelő rendszer polisztirol lappal.


Az Austrotherm nagy akciója keretében kedvezményes áron melege lehet egész télen. A GRAFIT REFLEX rendszer az épület homlokzatán az elérni kívánt hőszigetelés értékét kisebb vastagságban is teljesíti, ezért a járulékos költségek is alacsonyabbak.

Olyan helyeken is kiváló megoldást nyújt, ahol a beépíthető hőszigetelés vastagsága korlátozva van, pl. Baumit GRAFIT REFLEX teljes hőszigetelő - rendszer akció Az AUSTROTHERM GRAFIT REFLEX egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont GRAFIT típusú expandált polisztirol hőszigetelő lemez. A GRAFIT REFLEX különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez. A hőszigetelő alaprendszerben szereplő mennyiségek gyártói ajánlás alapján és a Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség (MÉSZ) Kivitelezési irányelv homlokzati grafitos hőszigetelő rendszerekhez előírásai szerint lettek meghatározva, ezért a hőszigetelő rendszer kivitelezéshez szükséges polisztirol ragasztó mennyisége akár kg-ig terjedhet.


A normál cm-es lappal nem lehet a költséghatékonyságát összehasonlítani, ugyanis a hőszigetelő képessége több mint -kal gyengébb,. A grafitos szigetelést ajánljuk családi háza utólagos szigetelésére és új építésre is. Családi háza téli fűtési és nyári klimatizálás költségének a csökkentéséhez talán azt gondolja, hogy minél vastagabb lesz a homlokzat szigetelése, annál többet fog tudni megtakarítani. Homlokzati hőszigetelő rendszerek fajtái.


Mi a különbség közöttük?

Baumit GRAFIT REFLEX EPS homlokzati hőszigetelő rendszer részletesen A hőszigetelő rendszer elemei: grafit lap, üvegszövet, ragasztó, alapozó, színvakolat. A termék minden más fizikai tulajdonságaiban azonos a korábbról ismert lemezekkel, így alkalmazása nem igényel új technológiát. Polisztirol hőszigetelő rendszer rendelhetők cm-től cm-es vastagságig! A homlokzati hőszigetelő rendszer megfelelő kiválasztásával jelentősen csökkentheti a hőveszteséget, és megvédheti családi háza falát. Az egyik legelterjedtebb a homlokzati hőszigetelő típus az EPS polisztirol lapos hőszigetelő rendszer.


Az időjárás gyakran hátráltatja a kivitelezést, de most már elég meleg van ahhoz, hogy elkezdjük a házak szigetelését. A tavasz indító munkák elősegítésére az Austrotherm Kft. A egyik oldalán rózsaszín festékkel bevont hőszigetelő lemez az erős napsütésben meggátolja a lemez túlzott átmelegedését. Miben különbözik a grafit reflex polisztirol lap, a sima grafit laptól?


Mi is a probléma a sima grafit hőszigetelő lappal? Erre egyszerű a válasz: a színe. A sötét szín a nap sugarait magába szívja, a hő hatására az eps ragasztó túl hamar szilárdul, ennek következtében a nedvesség kicsapódik a lapon és elválhat a lap a ragasztótól. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.


Az anyag szürke színét az ultrafinom szemcséjű grafit adalékolásnak köszönheti, aminek hatására hőszigetelő képessége közel -kal javul a megszokott fehér színű homlokzatszigetelő lapokhoz képest. Ez persze nyilvánvaló. A szigetelés vastagságát csökkenti magasabb hőszigetelő képességű szigetelő beépítésével.


Ennek talán legjellemzőbb példája a grafitos hőszigetelő lemezek beépítése. A grafit reflex lapok grafitos adalékanyaga -kal alacsonyabb hővezetést biztosít, mint a hagyományos EPS szigetelő lapok. Válassza a Baumit grafitos hőszigetelő rendszerét akciós áron!

Utólagos szigeteléshez és új építéshez is kiváló megoldás a grafitos rendszer a Baumit éves rendszergaranciájának biztonságával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések