2017. február 17., péntek

Obi ajándékutalvány

Aktiválja az ajándékkártyát – az OBI áruház pénztáránál. A kártya feltöltését követően már semmi sem állhat az ajándékozás útjába. OBI ajándékkártya – az igazi barkácsolóknak szóló ajándék.


Az áruházakban vásárolt kártyákra tölthető összeg 5– 150. OBI áruházak a közelben: Még több áruház megjelenítése Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk átvenni a bevásárlókosár, a bevásárlólista vagy a termékösszehasonlítás meglévő adatait, ha áruházat változtat. Termékválasztéka négy területet ölel fel: a lakáskultúrát, a műszaki árukat, az. Az ajándékutalvány kitűnő ötlet mindazok számára, akik praktikus meglepetést keresnek.


De nemcsak azért, mert ez jelenti a leggyorsabb vásárlást! Rokonai, barátai, üzleti partnerei a nekik legjobban tetsző termékeket választhatják ki saját igényeiknek megfelelően. Ezek is kíváló ajándék ötletek és azonnal megrendelheti webáruházunkban! Böngésszen akár tematika szerint és válasszon a megajándékozotthoz, vagy az alkalomhoz legjobban illő meglepetést! Egy ilyen ajándékkártya jobb mint egy papír alapú ajándékutalvány.


Ez a mennyiség magába foglal számos olyan terméket is, amiket a helyszínen, pl. OBI kertészetben mutatunk be. Kézi fűrészek és reszelők vásárlása és rendelése az OBI -nál. A Praktiker áruházakban akkor is vásárolhat, ha nincs Önnél épp elegendő készpénz, hiszen áruházainkban bank- és hitelkártyával, illetve több féle utalvánnyal is fizethetnek vásárlóink. A kártyás fizetés egyszerű, pontos, gyors, biztonságos megoldás és ráadásul kényelmes is!


Decorate your life! Webshopunk célja, hogy közvetlenül otthonából tudjon jó minőségű, erős, egészséges növényeket rendelni, és ezzel már csak a növényápolás, vagy kerti munka marad hátra. A kártyával az Ajándékutalvány , az Iskolakezdési támogatás utalvány, a Kultúra utalvány, a Sport utalvány, és az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár szolgáltatásai vehetők igénybe.


Honlapunk a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében sütiket használ. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója itt található. Az Edenred közreműködésével sikerült dolgozóinknak igazi karácsonyi meglepetést okozni. Az Oázis Kertészeti Kft.


Az ASA munkavállalói iránti gondoskodási törekvésének jó partnere az Edenred. Reméljük hosszú távon és talán még kedvezőbb adózási feltételekkel tudunk majd együttműködni. Ahogy Önnek praktikusabb! OBI (pink) Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.


A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az alábbi kivételes lehetőségeket ajánljuk fel ügyfeleinknek: ezer Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás INGYENES (az élménykártyakód rovatba írja be a GRATIS kódot). Ha mégsem tudod mit válassz, akkor az ajándékutalvány a Jolly Joker. Lakberendezési kiegészítőnkkel és vadiúj szőnyegeinkkel pedig meghitt, élhető és inspiráló otthont varázsolhatsz a lakásból, családi házból. A Fressnapf Magyarország legnagyobb állateledel és állatfelszerelés áruháza.


Jó a cicának, kutyának, kisállatnak és gazdájának. Látogasson el most!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések