2017. február 7., kedd

Bádogozás árlista

FONTOS információ üzletünk nyitva tartásáról ️. Bádogos, tetőfedő, ács és lakatos munkák kivitelezése. A feltüntetett árak az áfá-t NEM tartalmazzák! A fénykép csak illusztráció! Egyéb anyagok (pl. horgany, réz) árairól e-mailben kérjen ajánlatot! Bádogos termékek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.


Bádogozás árlista

Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt.


Tetőspecialista, tetőfedés mesterfokon, nem csak Debrecenben! Bádogozás , ácsmunka, élhajlítás, tetőfedő anyagok és eszközök, tetőfedő centrum Debrecen! FONTOS: Minden munkára egyedi árajánlatot adunk ingyenes felmérés után! A táblázatban szereplő árak irányárak, egyszerűbb (haladósabb) munkáknál alacsonyabb, bonyolultabb munkáknál magasabb árakkal kalkulálhatunk.


Az INNOBER Kft a 90-es évek elején elsősorban közületi lapostetők szigetelésével, lapostetőkhöz kapcsolódó épületbádogos szerkezetek gyártásával, szerelésével foglalkozott. Csatornák, bádogos termékek árlista (Word) Árazás alatt. Tetőfelújítások, valamint új tetők építése esetén, a szükséges bádogos munkák kivitelezését is vállaljuk. Bádogos munkáink a teljesség igénye nélkül: Lemezfedés, lemeztető készités.


Kémények és falszegély bádogok készítése, felrakása. Szakmai gyakorlattal vállalom a nyílászárók cseréjét megfelelő beépítési technika, szakszerű kivitelezés mellett. Cserepes tető, tetőfedés, Lindab tető.


Kiváló minőség, megfizethető ár. Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat. A jelszót kérje tőlünk bármelyik telefonszámunkon! Stílus Bádog Kft, a bádogos bolt.


Minden tetőfedéssel kapcsolatos munkát elvégzünk rövid határidővel, kedvező áron, ingyenes kiszállással, garanciával. Hagyományos készházak és passzív készházak. A nyílászárók cseréjénél a legfontosabb:a vízzárás,a hőszigetelés,a bádogozás. A házépítés legelterjedtebb módja a különféle falazóblokkokból történő kivitelezés.


A modern falazóblokkok, mint például a nagy sikerű Neopor passzív falazó elem, „nutféderes” Porotherm tégla vagy habosított Ytong falazó elem az építőipar innovációját. A bádogozás is egy vagyon. Az ácsok ezt a munkát nem is számitják a munkájukhoz. A válasz -ban hasznosnak tűnik.


Budapest, Soroksári út.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések