2017. február 12., vasárnap

Porotherm elemmagas áthidaló ár

Porotherm Elemmagas áthidaló 3cm. Méretek: 5x28x3cm. Az A-áthidaló nyílások - ablakok, ajtók - áthidalására alkalmas. Ennek a hosszúsága is 1cm-től 3cm-ig centiméterenként változik.


A hosszúsággal arányosan változik a falköz nyílásmérete és az áthidaló tömege is.

Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk! Nemzetközi szaktudás és tapasztalat Korszerű építőanyagok WIENERBERGER Téglaipari zRt. Nyílásáthidalások kialakítására alkalmas, kerámiaköpenyes előfeszített vasbeton áthidaló. Műszaki információk. A weboldal a működése során saját, illetve harmadik fél által elhelyezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében, valamint a szolgáltatásaink fejlesztéséhez nélkülözhetetlen látogatáselemzéshez.


A sodrott betonacél huzallal készült, előfeszített elemmagas nyílásáthidaló max. Külső és belső térben egyaránt alkalmazható. A legkönnyebb elemmagas áthidaló , így a felhelyezése is egyszerűbb.

Kerámia felülete jól vakolható. Masszív belső teherhordó fal és homlokzati fal építéséhez is remekül megfelel. A weboldalon megadott tégla árak gyári árak, nem tartalmazzák a raklap betéti, használati és csomagolási díjat, valamint az esetleges daruzási és a behajtási engedély költségét. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva.


Március 17-től az összes üzletünk a megszokott időben nyit és 15:00-kor zár, a kormányrendeletnek megfelelően! Silka hanggátló tégla árak A megadott Silka hanggátló tégla árak gyári árak. Alkalmazási előnyök:. Leírás: Előfeszített nyílásáthidaló kerámia.


Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk. Az áthidaló is a fal része. Az ajtók és ablakok áthidalására alkalmas az építkezés során. KOSÁR EGYEDI ÁR MEGRENDELÉS. Ytong falazóelem P2-5.


Kérjen kedvező árat , és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Minden olyan építőanyag itt található, mely az épület vázszerkeztének kialakításában vesz részt.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Csak rendelésre (nincs készleten). A Hofstadter cégcsoport egyik fő tevékenysége a Wienerberger Téglaipari Zrt.


POROTHERM Elemmagas áthidaló 225. Aktuális ár tekintetében érdeklődjön! Bruttó árakat tartalmaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések