2017. február 16., csütörtök

Konyhapult szegély

A szálban elérhető műanyag, vagy alumínium profilok könnyen megmunkálhatóak, színválasztékuk a forgalmazott munkalapszínekkel harmonizált, szerelésükhöz a különböző kiegészítők. Konyhapult vízvető szegélyének beszerelését mutatja a video. ALICANTE WFGL fm vízzáró MÜANYAG-VÖRÖS MÁRV. Megbízható lezáró szegély a hézagok elrejtésére, lezárására.


A lezáró szegély fal- és konyhapult , fal- és ká fal- és mosogató közötti hézagok, gyors, esztétikus. A munkalap és fal találkozásánál van.

Egyszerű a használata, elhelyezéskor ragasztóval rögzíthető. Tippelj, melyik a konyha legalattomosabb szeglete? Egyértelműen a konyhapult és a tűzhely közti rész, mert bármennyire szorosan is illeszted őket egymáshoz, egy pici rés mindig megmarad.


Ahova szépen becsorog a szósz, a kifutott leves vagy begyűlik a sok morzsa. APU AG cégcsoport tagja. Cégünk meghatározó szereplő a magyarországi építőipari profilok piacának, amely egyedi, ipari célú termékgyártást is hosszabb ideje folytat. Büszkék vagyunk arra, hogy magyar gyártású BOLTA és Profilplast branddel ellátott termékeink Európa számos országában ismertek.


A konyhai munkalap tervezővel most a konyhai munkalapodat is megtervezheted. A sima és pórusmentes üveg felület nagyon könnyen tisztán tartható egy puha törlő segítségével, teljesen higiénikus, nem hagynak rajta foltot a különböző élelmiszerek, viszont a súrolni nem ajánlott mert karcolódhat.

Az edzett üveg sem törhetetlen, ezért némi óvatosság nem árt, egy. Hozd ki a legtöbbet a konyhádból az egyik konyhai munkapultunkkal, például egy laminált munkalappal. Válassz a hagyományos és modern stílusok és színek közül! Munkapultjaink és fa konyhai munkalapjaink tökéletesen beilleszthetők a konyhádba.


Nézd meg széles választékunkat online! Szegélylécek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Vásárlás: Élvédő, szegély árak, eladó Élvédők, szegélyek. Akciós Élvédő, szegély ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Kombinálhatod a különféle munkalapokat, anyagokat, konyhai mosogatókat, méreteket, stílusokat és még sok minden mást. Most vettem át a rendelt terméket, és nagyon elégedett vagyok! Gyors, korrekt ügyintézés, maximális segítőkészség! Külön köszönetemet kérem tolmácsolják a futárnak (Dunaújváros Városházára szállított), hogy ilyen türelmes volt és flottul intézte az ügyemet. Szinte érzem, ahogy a pult- szegély széle belevág a hátamba, míg a pulton ülök mesztelenül, terpeszben, hátradõlve, Te pedig hol a kezeddel, meg mindenféle kezed ügyébe akadó tárggyal, (persze cseppet sem finomkodva, inkább dúrván,) hol pedig csípõmnél fogva lejjebb húzva, tövig belémhatolva, farkaddal kényeztetsz.


Konyhai munkalapok, munkapultok készítése egyedi méret alapján. Egyedi postformingolt elemek gyártását. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.


A higiéniai szegély , vagy higiéniai profil feladata, mint a neve is mutatja, hogy higiénikusan összekapcsolja az egymásba futó csempézett felületeket. A konyhabútorok elengedhetetlen alapanyaga és alkatrésze a munkalap, amely általában egy forgácslap magra préselt HPL vagy CPL laminátum, hosszanti élein bizonyos rádiusszal lekerekítve és alsó felületén ellenhúzó papírral stabilizálva.

Amennyiben mégis futárszolgálattal szeretné megkapni a terméket, kérjük jelezze hol vághatjuk el a szálat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések