2017. február 1., szerda

Penész elleni szer házilag

Penész elleni ecetes házi szer : így keverd ki, hogy hatékony legyen! A penész gyakori vendég lehet a falakon, csempéken. A kanapé és a szövetek megmentője. A bórax nemcsak az eldugult lefolyók tisztításában segít, hanem a penész elleni harcban is. A hatékony, természetes gombaölő szer - mely egyébként az orvoslásban sem ismeretlen - kiváló fegyver a penész ellen.


A fürdőszobában vagy a konyhában felbukkanó penész ellen úgy vetheted be, ha egy evőkanálnyit alaposan elkeversz két deci vízben, majd az így nyert oldattal befújod a penészes területet.

A falra telepedett penész elleni házi praktikákat vettem sorba. Nyilván máshol is előfordulhat ez a kellemetlen ellenfél – például a mosógép is lehet penészes - de most csak a leglátványosabb helyre koncentráltam. Ha neked is van tipped a penész ellen, nosza oszd meg velünk!


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Milyen módszereket vethetünk be a penész ellen? Az első gondolat természetesen, hogy menjünk el egy drogériába és vegyünk penészölő szert. Válogatni van miből: jó megoldás lehet a Mold Stop nevű penészeltávolító, a Well Done penészirtó, a Pattex penészölője, mely egyben fertőtlenít is és sokoldalú, mert többféle felületre is alkalmas. A legcsinosabb tavaszi kabát - mó ahogyan viselheted.


Az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy visszatérője a rövid szabású kabát.

Persze, ezen nem nagyon lepődnek meg azok, akik követik a divatot: nincs olyan szoknya, nadrág, vagy akár top, fürdőruha, ami ne lenne trendi, ha derékszabással bír. Penész és pára Ön eddig mennyi pénzt dobott ki az ablakon, penészedés elleni szerekre? Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni. Termék jellemzők: A Szavo penész elleni szer hatékonyan távolítja el a penész és a gomba minden fajtáját és ragyogó fehérséget biztosít.


Használhatja falakon, csempéken, kerámián és fugán, vakolatokon, valamint kő-, zománc, műanyag, akril, szilikon, gumi és rozsdamentes acél felületeken. A körmök gombás fertőzése világszerte probléma, leginkább a férfiak körében. A gombák szeretik a meleg, párás helyeket, ezért az egész napos, nem megfelelő minőségű zokni és cipő viselete kiváló táptalaj a számunkra. A penésszel szinte minden háziasszonynak meg kell küzdeni, attól függetlenül, hogy mennyire új vagy régi a lakásunk.


A gombás köröm meglehetősen bosszantó és csúnya. De ha valahol felbukkan a penész , nem kell rögtön a boltok polcairól válogatni a méregdrága és káros vegyszerek közül, nézz szét előbb inkább otthon, mit tudsz felhasználni penész ellen. Ha a lakásodat elcsúfította a penészgomba, és megpróbálod úgy eltávolítani, hogy nyoma se maradjon, akkor érdemes próbálkozni a szódabikarbónával! Otthon készíteni növényvédőszert nemcsak olcsó, és egyszerű, de ráadásul a környezetünket is védjük vele.


A házilag kotyvasztott permetezők némelyike legalább annyira hatásos, mintha durva szerekkel permeteznénk, ugyanakkor nem igényelnek drága és káros összetevőket, többségüket megtaláljuk a kiskertben vagy a konyhában. Köszöntjük a penész elleni védekezés honlapján! Nem csak hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal tudjuk ellátni a penész elleni védekezéshez, hanem olyan termékekkel is ki tudjuk szolgálni a penészproblémával küszködőket, amelyekkel sikeresen fel lehet venni a harcot a falpenész ellen.


A ragasztóanyag házilag is elkészíthető. Kell hozzá dl repceolaj, dkg sertészsír, dl terpentin és dkg gyanta. Olyan sűrű legyen, hogy ecsettel 2-mm vastagon kenhessük a hernyóenyvet a sárga lapra.


Vigyázat, tűzveszélyes!

Egyszerű, jó zsírokat kell fogyasztani. A recept Győrffy Sándor. Alapvetően azok a zsírok, amik az olajos halakban, diókban, magvakban és gyümölcsökben (pld. avokado) találhatók omega-zsírsavat tartalmaznak.


Levéltetű elleni védekezés háziszerekkel. Az időjárás kedvez a levéltetveknek, ám kevés katica jár felénk, így más megoldást kellett talál. A káposztaféléket károsító hernyók elleni szer.


Keverjünk össze egyenlő arányban szódabikarbónát és lisztet, majd a keverékkel hintsük meg a hernyók számára igencsak vonzó fejes káposztát, kelkáposztát, brokkolit. A kártevők megeszik a keveréket a levelekről és 1-nap alatt elpusztulnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések