2017. február 7., kedd

Miešanie farieb

Try Opsgenie Software for free. Never miss a critical alert! Toto platí pri miešaní farieb na palete aj pri farbení napríklad v práčke alebo v hrnci. Pokiaľ nie sú farby krycie ale transparentné, je treba rátať s tým že sa zmiešajú.


Takže vrátim sa k pôvodnej otázke: Akej farby budú cyklaménové nohavice zafarbené na červeno? Nohavice sú z polyesteru – teda farbiť môžem iba.

Podľa toho, ktorú skupinu farieb používame, sa miešanie farieb delí na dva systémy. Jeden systém pracuje s primárnymi RGB farbami a tento systém sa nazýva Additive Colour Mixing. Druhý systém pracuje so sekundárnymi CMY farbami a tento systém sa nazýva Subtractive Colour Mixing.


Samozrejme ak už viete akú spotrebu farieb máte a viete aké presné odtiene potrebujete. Predstavte si svoju obľúbenú farbu a my Vám ju namiešame. Vymaľujte si svoj byt či dom farbami pri ktorých sa budete cítiť príjemne.


Obchodujeme s farbami a omietkami od overených výrobcov. Ideme s dobou a ako prví na Slovensku ponúkame miešanie farieb a omietok online. Je to kombinácia štyroch farieb , ktoré sú od seba na farebnej schéme v rovnakej vzdialenosti.

V tomto prípade sa od seba farby líšia v tónoch, no zároveň sa dopĺňajú. Vytvoríte nimi dynamický, živý a hravý efekt. Napríklad fialová, oranžovo-červená, žltá, modro-zelená. V našom sortimente nájdete miešanie interiérových, fasádnych, syntetických, akrylátových farieb , lakov, lazúr a omietok pre interiér a exteriér v tisícich farebných odtieňov od renomovaných našich aj zahraničných výrobcov. Veľkoobchod s vernostným programom.


Doprava zdarma online poradenstvo a darček za nákup je samozrejmosťou. Miešanie farieb online. Vrámci SR a ČR máme výdajných miest.


Vyskúšajte si pohodlný a spoľahlivý nákup farieb od internetových špecialistov na farby. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Tieto tri farby sa odčítacím miešaním farieb kombinujú na reprodukciu rozpätia viditeľných farieb. Best prices with fantastic service.


Buy with confidence from VioVet. Peppa Pig - Official Channel Recommended for you. MIEŠANIE FARIEB A OMIETOK.


Rozhodli ste sa maľovať, natierať a nevyhovuje vám štandardný odtieň farby, ktorý nájdete v regáloch obchodu? Dajte farbu namiešať! Ponuka odtieňov je v podstane neobmedzená.

Ak potrebujete odtieň farby doladiť čo najpresnejšie k nejakému predmetu, alebo ploche nemáme problém, široká škála. Našu ponuku dopĺňajú tmely, lepidlá, spraye a iné špeciálne. Tónovanie farieb a autolakov vykonávame tónovacími systémami na počkanie. Ponúkame široký výber najmodernejších vnútorných a fasádných omietok Caparol. Odborné poradenstvo v oblasti ponúkaneho materiálu a ich aplikácie.


Nekonečná škála farebných odtieňov podľa vášho výberu. Zabezpečujeme miešanie interiérových farieb na mieru. Sme najväčší v Bratislave a máme rokov skúseností. On-line miešanie - ako na to.


U nás si určite dobre vyberiete. Našim zameraním je nákup a predaj potrieb na maľovanie a natieranie. Hlavným cieľov je poskytovať profesionálny prístup a širokú škálu kvalitných výrobkov.


Spokojnosť zákazníkov je pre nás na prvom mieste.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések