2017. február 6., hétfő

Alumínium tetőlemez

Termékjellemzők: szerkezeti acél mag még a vágott éleken is hatékony korrózió elleni védelmet biztosító cink- alumínium ötvözet védőbevonattal. Vastag (2µm), kiváló karc-, sérülés és UV-álló szerves bevonat. Ezek a lemezek rendelkeznek a legjobb használati jellemzőkkel és hosszú a rájuk adott jótállás is. Lakossági-, ipari ill. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazható megoldásokat kínálunk.


Nagytáblás és moduláris cserepes lemez - modern és. Prefa alumínium ereszcsatorna rendszer. A PREFA ereszcsatorna, maga az értékállóság a hosszú élettartam és legmagasabb minőség garanciája. A trapézlemez, a cserepeslemez és a szinuszlemez minden esetben tüzihorganyzott, nagyszilárdságú acéllemezből készül, továbbá többrétegű bevonati rendszerrel van ellátva, ezáltal lehetőséget kínál a hazánkban korábban készült alumínium lemezek – melyek szilárdsága, strapabírósága nem volt hosszútávra. Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat.


T- T- T- TTrapÉzlemez, SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Spring is finally here and we are marking the occasion with up to off.


Alumínium tetőlemez

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! Found BLT direct when searching the internet for Halogen MR16. A különböző típusú tetőfedések megismerése után az ügyfelek mindegyike gyakrabban álljon le az alumínium tetőjén. Alumínium tetőlemez felépítése Az alumínium tető előnyei.


A technológiai fejlődés által mind a felújítás, mind az új tető fedése esetében igazán kreatív megoldások születhetnek az előkorcolt tetőlemez , a trapézlemez vagy a cserepeslemez használatával, mert a kivitelező és a tervező egyaránt felhasználhatja a színes bevonatú, minőségi acélból készült tetőlemez. SZELEMEN FURATOLVA! Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték.


Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan. Színes és natúr alumínium horgany, horganyzott, vörösréz, színes acél… Rheinzink-VMzink-Lindab Festett anyagoknál a széles színválasztéknak köszönhetően könnyen megtalálhatja az Önnek megfelelőt.


A gerincszalagot lemez tetőfedésnél alkalmazzák. Két alumínium -szalagból és a köztük elhelyezkedő polipropilén szövetből áll. A szalag különlegesen kialakított szélei minden héjazat típusnál lehetővé teszik felhelyezésüket, és a csapadékvíz hatékony elvezetését is szolgálják.


Alumínium tetőlemez

A szegélyekre felvitt butil réteg. Palatető felújítás garantáltan nem lesz többé palatető beázás! Gerard tető építés, tetőfedés éves szakmai múlttal. Lemezek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.


Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Trifa ereszcsatornák, lemezek, szalagok az ország egész területén. A Lemez Outlet kínálatában többféle alapanyagból gyártott ereszcsatorna is megtalálható a vevők igényeinek megfelelően: horganyzott acél, színes horganyzott acél, színes alumínium , réz, horgany.


Alumínium tetőlemez

Mindegyik hordoz magában valamilyen előnyt (ár, tartósság, megjelenés, garancia, felhasználás helye, stb.) a többivel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések