2017. február 13., hétfő

Laminált parketta konyhába

A másik fontos paraméter a laminált lapok vastagsága, milliméter alattit semmiképp se válasszunk, de minél vastagabb, annál strapabíróbb. Mert nem az a kérdés, hogy a laminált padló konyhába jó választás-e, hanem hogy a laminált padló a TE konyhádba, a TE életedbe passzolni fog-e. Egyelőre maradjunk a laminált.


Célszerű laminált padlót fektetni a konyhába ? Mivel a legfelső rétege kopás- és mérsékelten karcálló, a laminált padló nyugodtan alkalmazható a konyha padlójának burkolására is.

A padlólapok rendkívül szorosan kapcsolódnak össze, így a véletlenül kiömlött folyadék nem okoz problémát - azonban célszerű minél hamarabb feltörölni. Manapság egyre elterjedtebbek a vízálló laminált padlók. Több érv is szól emellett a padló mellett. De mai cikkünknek nem az a célja, hogy az előnyöket bemutassa, hanem, hogy olvasóinkat megismertessük a különböző gyártók vízálló padlóival.


Parketta Technika webáruház - minőségi laminált padlók a Kaindl, Kronopol, Quickstep gyártóktól széles választékban! Tulajdonképpen a munka folyamata megegyezik a laminált parketta készítésének folyamatával, a különbség annyi, hogy itt függőleges felületre dolgozunk, ahova ragasztanunk kell. A ragasztás pontonként történik, a parketta több pontjára juttatva építési ragasztót.


Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják.

A laminált padló nem csiszolható, nem lakkozható, így elhasználása esetén cserére szorul. Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. A padlók választékában megfigyelhetők trendek és irányzatok, melyekhez cégünk folyamatosan igazodik. Természetet mindenhova! A Haro fali rögzítő rendszerével még ezt is könnyedén megtehetjük.


A rögzítő sínek és klipszek segítségével a függőleges felületeinke. A 22-es igénybevételi osztályú laminált padló az ennél nagyobb terhelésnek kitett helyiségekbe ideális, pl. A 23-as osztály az, ami a lakótérbe való padlók közül a legerősebb: konyhába , nappaliba, folyosókra ideális. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.


Ennél már csak az a jobb, ha mindkét felület az. A laminált parketta hordozó felület viszont kiváló nedvszívó, ezért nem szabad például bő vízzel felmosni. Ebből következik, hogy simán a falra kellene ragasztani a parkettát. Ne legyen zavaró ha esetleg érdes vagy egyenetlen a felület, a ragasztás erejét nem befolyásolja. Nem jó a laminált parketta a fürdőszobába?


A legmodernebb gyártási technológiával készült vízálló laminált padlók már tökéletesen ellenállnak a levegő nedvességtartalmának éppúgy, mint a folyadékoknak. Ez a mítosz megdőlt! Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára.

Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Az alábbi termékeinket ajánljuk konyhába.


Filter — Árnyalat: közép (102) sötét (21) világos (29) Fózolás: oldali (2) oldali (130) nem fózolt (20) Felület:. Viszont ha egyterű konyha-nappali-étkezőnk van, ráadásul takarékosan méretezve, akkor mindenképpen jobb az egységes laminált burkolat, mint a parketta -padlólap burkolatváltás. Egy dolgot kell fejben tartani: konyha alá ragasztani kell a laminált burkolatot is.


A parketta formája, mintázata anyagtípusa folyamatosan új távlatot nyit. A valódi fa parkettárról való gondolkodásra is igaz, hogy az Élet örök körforgás! Uralkodó trendé kezd válni, hogy nem csak a nappali, hanem a konyha kedvenc burkolóanyaga is a valódi fából. Ezért a vízálló laminált padló remek választás lehet a fürdőszobába és a konyhába. Nem kell aggódni amiatt, hogy felpúposodik és berepedezik a burkolat.


A vízálló laminált padló nem csak praktikus, hanem trendi is, hiszen a rengeteg színből és mintából kiválaszthatja a legjobban tetsző vízálló laminált padlót, amelynek segítségével modern lakássá. Van, aki hajlandó kompromisszumot kötni, és laminált padlót tesz le. S bár a legmodernebb kivitelek nem szenvedik meg a rendszeres felmosást sem, a felületük nem biztos, hogy sokáig esztétikus tud maradni a kisebb konyhai balesetek után is.


Azonban még ez sem jelent megoldást azoknak, akik a designban is a járólap hatást keresik. A legtöbb padló csak nedvesség álló. Ha nálatok gyakori, hogy 2-l víz kerüljön a padlóra, akkor én maximum vízálló laminált padlóban mernék gondolkodni, amit nagyon-nagyon-nagy körültekintéssel szabad csak lerakni.


Egyébként rengeteg fa padló lehet ideális a konyhába. Néhány takarítási praktika a laminált padló tisztításához: Az összes port és piszkot puha kefével ( parketta kefével) vagy porszívóval takarítsuk fel a laminált padlóról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések