2016. október 31., hétfő

Külső kőburkolatok

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük.


Célunk, hogy gazdag termékválasztékunkkal és megfizethető árainkkal minél szélesebb vevőkört tudjunk kielégíteni. Az általunk gyártott falburkolatok és térburkolatok alkalmasak kerítések, külső és belső falak, lábazatok, kémények, kertek, járdák, lépcsők, teraszok, stb. Napjainkban hazánkban is egyre elterjedtebb a kőburkolat használata nem csak kültérben, hanem beltérben is.

Kőburkolat egyenesen a természetből. Válogasson a rengeteg kőburkolat közül és találja meg az álomotthona burkolatát - Csak természetes, valódi kőburkolatok. Beltéri falburkolat - fedezze fel a stegu világát. Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. A kőburkolatok leginkább a mediterrán stílus kedvelőit nyűgözik le, ám a természet közelségét szimbolizáló burkolatok tökéletesen beilleszthetőek szinte bármilyen stílusba.


A Sintesi Marmolada burkolatra különösen igaz ez. Az AGASTONE természetes burkolatai falra és padlóra, kül- és beltérre, de vizesblokk vagy konyha burkolására egyaránt alkalmasak, így otthona olyanná válhat, amilyennek megálmodta. Hatalmas termékkínálattal, állandó raktárkészlettel és folyamatos kedvezményekkel várja Önt az AGASTONE!


Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Kültéri falburkoló kínálatunkból több mintázat, anyag közül választhat. Rendelje meg online! A természetes kőburkolatok több száz éve az építőipar alapvető anyagai.


Egyedi , időtálló, utánozhatatlan természetes anyag. Társaságunk elsősorban hazai gyártókkal áll üzleti kapcsolatban , akik saját bányáikból kitermelt kőzeteket dolgoznak fel. Elsősorban süttői , tardosi mészkövet, demjéni , tarcali tufát.


Süttői mészkő - Süttői kő-, kőburkolat Süttői mészkő - Süttői kőburkolat - Mediterrán kőburkolatok. Süttői kő felhasználásával külső ablakkönyöklő, belső ablakkönyöklő, ablakkeretek, ablakpárkány, fedlapok, tartó pillérek, lépcsők, teraszok, házfalak kapcsolt kőburkolatának kivitelezését vállaljuk. Cégünk, a Stone Concept Kft. Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Természetes köveink többek között a Travertin, Vraca mészkő, Brazil pala, Ultravékony pala.


Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk. Occasionally a report may incorporate the name of other health professionals requesting a replica of your report. They create a important part of each lab program, being significant contributors to the final grade. Homlokzatburkolat Jura mészkőből. Változatos színvilágából minden stílushoz megtalálja a megfelelőt.


Nézze meg 6referenciaképünket! Fagyálló, UV-stabil, időjárásálló külső téri falburkoló lapok.

Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra. E szerek a különféle kőburkolatok , kőkerítések, kerti tűzhelyek és egyéb kőből készült, vagy burkolt kerti építmények eredeti színét esetleg mélyítik, védő hatásuk pedig meghosszabbítja a kőfelületek élettartamát. Az impregnáló szerek akár ecsettel is felkenhetők a védendő felületekre, ha a felület kellően.


A homlokzati falhoz vagy magával a kő profíllal, vagy – magasabb burkolatnál mindenkép­pen – horgonykő csápokkal kell be­kötni (7. ábra). A ragasztott kőburkolatok anyaga az egyszerű, rétegelten bányászott homok­kő, a hasított és a vágott kő (8.-0. ábra). Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések