2016. október 17., hétfő

Kőzetgyapot méret

Knauf vakolható kőzetgyapot alkalmazása: Az FKD N Cés Ckőzetgyapot táblát külső (határoló) falak külső oldalának hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére terveztük. Bevonatréteggel ellátott kontakt homlokzati hőszigetelő rendszerekhez (ETICS) ajánljuk, amelyekben a hőszigetelő anyagot ragasztással rögzítik az. Továbbá a régi vegyes falazatú épületek mint vert fal, vályog. Kőzetgyapot és üveggyapot szigetelések ára.


Rockwool Multirock táblás kőzetgyapot szigetelőanyag árak. Tetőtérbe, gipszkarton előtét és válaszfalakba, könnyűszerkezetes épületekbe, faházakba, hétvégi házakba.

Az anyagban található levegő biztosítja a hőszigetelést. Változó sűrűséggel és különböző vastagságú lapok, illetve szőnyeg formájában vásárolhatjuk meg. Hőszigetelő lemez válaszfalakhoz, előtétfalakhoz, borított gerendafödémekbe, nem járható padlásfödémekre és acél falkazettákba. A cm-es kőzetgyapot FAB típusú! ISOROC ISOFAS légáteresztő, vakolható kőzetgyapot szigetel.


A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget biztosít, aminek köszönhetően nagyobb mechanikai ellenállással, továbbá jobb hőszigetelő képességgel bír, mint az egyrétegű hőszigetelő lemezek. Ez utóbbi szálas anyagok légáteresztő képessége nagyon jó és legjobb a hangszigetelő és hőszigetelő tulajdonságuk, valamint a tűzállóságuk is megfelelő. Vakolható kőzetgyapot.


A kőzetgyapot és az üveggyapot a szálak között lévő levegővel szigetel.

A vakolható kőzetgyapot ATűzvédelmi besorolásba tartozik,magas komfort és biztonságérzet. Ezzel nemcsak spórol a családi kasszának. Ha mindezt figyelembe vesszük, akkor zárt terű, lefelé hűlő födémek hőszigetelésére kiválóan alkalmas anyag a kőzetgyapot lemezek lehetnek. Ezen kőzetgyapot lemezek méret és alaktartó tulajdonságuknak köszönhetően nem zsugorodnak, és nemcsak jól hangszigetelnek, hanem hangelnyelő képességük is kiemelkedő, teljes.


Az igen magas hőmérsékletet elviselő, és hosszú időn át ellenálló tulajdonsága miatt vívta ki a vásárlók bizalmát. A homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő tulajdonsága is igen kedvező, főleg a. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs, ez a méret ­ tarás t az előfeltétele, hogy elkerüljük a repe-déseket, és biztosítsuk a homlokzat hosszú életrta tamát. ROCK WOOL kőzetgyapot termékei az egészégs re nem károsak, hiszen természetes alapanyagból készülnek. Bár elképzelhetetlennek tartjuk, hogy ne ismerné a hőszigetelés jelentőségét, azért nagy körvonalakban mégis elmondanánk miért is hódít egyre nagyobb teret.


A honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. PROFI fémházas kőzetgyapot , porisztirol vágókés könnyen cserélhető pengével, mely tökéletes választás szigetelő- és habanyag-vágásához. Méret : x 1x 173. Jó minőségű, finomra őrölt üveg, nyersanyagok (pl. homok, földpát, szóda, nátrium-szulfát, egyéb adalékok) homogén keverékének olvasztásával és szálazásával előállított üveges szerkezetű szálakból hőre keményedő műgyanta kötéssel gyártott termékek. Nyitásirány: jobbos belfele nyíló.


Különösen kedvező az alkalmazása magasabb akusztikai, tűzvédelmi követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak betéteként. Javasolt a használata olyan szerkezetekben, ahol a kőzetgyapot áramló levegővel közvetlenül érintkezik. A ROCKWOOL KŐZETGYAPOT TULAJDONSÁGAI.


Válasszon az alábbi márkák közül!

Kiváló hőszigetelő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések