2016. október 6., csütörtök

Bútorlap szabás

A lapszabászat csapata szeretettel vár tége a bútorlap méretre vágást pontosan és gyorsan végezzük, rendelésed leadhatod az online rendelőfelületen. Fő profilunk a laminált forgácslapok szabása, amihez HOCZER bútorlap szabászgépet használunk. Lapszabászatunk rendelkezik a régió legmodernebb gépparkjával, legkedvezőbb akciós árakkal és a legszélesebb bútorlap választékkal.


Ez nem pusztán reklám fogás, hanem ez az üzletpolitikánk. Szuper árainkat időszakos akciókkal tesszük még kedvezőbbé, ezért érdemes folyamatosan figyelni akcióinkat és híreinket. A vastagság sem okoz problémát 8-60mm-ig bármilyen vastagságú anyagot tudunk élzárni. Amennyiben a cég által adott árajánlat Önnek megfelelő, akkor az előleg (ill. bútorlap vágás esetén a végösszeg) befizetését követően elindul a megrendelés teljesítése. Amikor a bútor elkészül, akkor a helyszíni kiszállítás, és beszerelést követően, a fennmaradó számla rendezése után Ön élvezheti a megálmodott bútor kényelmét.


Választékunkban megtalálható közel 3féle bútorlap , rengeteg munkalap, hátfal. Nagy választékunk van készleten a különböző rétegelt lemezekből, táblásított lapokból, színfurnérozott lapokból, MDF lapokból, és minden olyan termékből, ami csak kellhet egy bútor elkészítéséhez. ABS élanyag vastagsága nélkül. A vékony élanyag, ABS , ami 4-mm vastag, az ilyenkor nem mérvadó, mert egy előmarós élzáró gépnél ezek a vékony vastagságok lemaródnak az élzáró.


Hasznos tanácsok a bútortervezéshez. A lapszabászat rendeléshez szükséges általános tanácsok, és bútorlapok méretre vágásához szükséges információk. Jelenleg több mint 2féle bútorlap vásárolható meg szabottan, alkatrészként (nem kell hozzá a teljes lapot megvásárolni), de természetesen a lapraktár minden lapanyaga - MDF lap, forgácslap, OSB lap, rétegelt lemez) konfekcionálásra kerülhet a megrendelők igényeinek megfelelően. Katalógusból nem lehet ülőgarnitúrát választani! Jöjjön el és próbálja ki leendő kanapéját!


A bútorlap ára nagymértékben függ a bútorlap felületének minőségétől is. A Kanizsa Trend számos modelljével várjuk vásárlóinkat, akik hosszú távra szeretnének kényelmes garnitúrát választani. A BiPPo egy olyan bútorlap -szabászati optimalizáló program, amely lehetővé teszi a gyors, hiba nélküli, kevert szálirányú optimalizálást és a grafikus, méretarányos szabászati terv megjelenítését.


Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. Bútorlap felépítése. Cégünk főtevékenységei közé tartozik: egyedi bútorgyártás, bútorlap méretre szabás , bútorlap és bútorkiegészítők forgalmazása.


Foglalkozunk konyhabútor, gardrób szekrény, beépített szekrény, gyermekszoba bútor, irodabútor, fürdőszobabútor, polcok, szekrények készítésével legyen az bármilyen stílusú. Mindig fontos, hogy az általa készített bútor tartós, esztétikus valamint időtálló legyen. Az M3-as mellett, Budapesttől km-re! Természetesen ennél az esetnél a Vevő ugyanúgy megfizeti a maradékot százalékban, hiszen teljesen pontosan szinte sosem adja ki a tábla a megrendelt mennyiséget.


Ahogy Önnek praktikusabb! Cégünk vállalja a bútorlapok magas minőségű feldolgozását asztalosok, magánszemélyek részére egyaránt. Felkészült kollégáink és modern gépparkunk biztosítja a gyors és pontos teljesítést. Igény szerint lapra szerelt elemek szabása. Továbbá munkalapok szabását is vállaljuk.


HDF (High Density Fibreboard vagy nagytömörségű rostlemez) Mesterséges termék, fa alapanyagú lemez farostokból készítve. Előállítási technológiája az MDF lemezéhez hasonló, de a nagy tömörséget eltérő préselési eljárással érik el. Ennek köszönhetően nagyobb megterhelés elviselésére képes.


Online lapszabászati árajánlat és megrendelésfelvevő rendszerünk segítségével gyorsan le tudod adni munkáidat árazásra! Nézd meg a videót (szakmai), csak perc és már el is kezdheted használni a rendszert! Ha tehát szükséged lenne Egger bútorlap vagy Kronospan bútorlap leszabására és élzárására, akkor a következő akciós oldalainkat nézd meg: Egger bútorlap árak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések