2016. október 14., péntek

Használt perzsa szőnyeg

Van Önnél használt perzsa szőnyeg , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a perzsa szőnyeg. Játszó szőnyeg 3db. Szőnyegtisztító gép db.

Gyapjú szőnyeg db. Baba szőnyeg db. Perzsa macska db. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Három darab (1db. 1X 2cm. és db.


2X 3cm.) hagyományos mintázatú perzsa szőnyeg 1ezer forintos irányáron ELADÓ! Vásároljon vagy hirdessen a Galéria Savaria online piactéren. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Szuper vastag és puha, exkluzív megjelenésű kézi tűzésű design szőnyeg , nem használt , bemutatótermi darab.

Anyaga speciális allergénmentes viszkóz, porszívóval tisztítható, rendkívül strapabíró dar. Ezen gyönyörű és egyedülálló kézi csomózású perzsa szőnyegek számos formában és méretben kaphatók a származási helytől és a készítőtől függően. Az esztétikai jelentésen túl, egy-egy szőnyeg színei mélyebb jelentést tartalmaznak. Az iszlám országokban - Mohamed próféta kabátja után - szent szín a zöld.


Ugyanezen zöld széles körűen használt viszont Kínában, ahol viszont a sárga számít tabunak (a kínai császárok ruhája). A kék: mennyország Iránban, hatalom. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. Soha vissza nem térő alkalom!


A megrendelt szőnyeg minősége tökéletes, a kiszállítása a vártnál is rövidebb idő alatt megtörtént. Eladó: db új perzsa szőnyeg. Korszerű struktúra. A 2xméteres szőnyeg használt állapotú. Kilim a nomád szőnyeg A Kilimbolt.


Van egy különös hangulatú, varázslatos hely az Irányi utcában, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni, és ahol nem lehet fél óránál kevesebbet eltölteni. A szőnyeg elengedhetetlen, ha lakásunkat meleg és barátságos otthonná szeretnénk tenni A szőnyegek csoportjában találsz egy olyan típust, ami a klasszikus szőnyeg jelzőt kapta.

A klasszikus szóhasználat nem egyezik meg az ódivatúval. Ezeknek a szőnyegeknek a klasszikussága abban rejlik, hogy színhasználatában nem. A gyapjú természetes textil és az egyik legkeresettebb anyag a szőnyegkészítésben.


A gyapjúszőnyegek rendkívül strapabíróak, és tökéletesen ellenállnak a kopásnak a mindennapi használat során. Folyamatosan frissülő kínálatunkban megtalálhatóak kézi és gépi csomózású, új és használt , 1 gyapjú szálas, selyem, valamint szintetikus alapanyagú perzsa szőnyegek egyaránt. Gyors és részletes keresés bútor apróhirdetés hirdetési témában.


Az indiai szőnyegek sajátos és intenzív színezésük miatt örvendenek nagy népszerűségnek. A csomózásukhoz használt gyapjú igen finom, ami lágy tapintást ad a szőnyegeknek. A díszítéshez előszeretettel használnak fel iráni, florális motívumokat, előnyben részesítik a virág- és állatábrázolást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések