2016. október 20., csütörtök

Elektro profi villamossági szaküzlet

ELEKTRO PROFI - itt megtalál mindent, ami villanyszerelés. Kisfeszültségű energiaelosztás és installációtechnikaMinden. Iparcikk jellegű vegyes kiskereskedelmi üzlet - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé.


Fizetés lehetőségek. Számos hazai és külföldi gyártó sűllyesztett szerelvény családját forgalmazzuk, melyek mindegyike kielégíti az összes előforduló funkcionális igényt - az egypólusú kapcsolótól a dugaljon át az informatikai csatlakozóig.

A funkciók többsége megtalálható falon kívüli, ill. Budapest, Fehérvári út 85. A vezetékek felépítése: egy vagy több réz vagy alumínium vezető, amelyet egy vagy több rétegű szigetelőanyag vesz körül. A vezeték keresztmetszetét az átfolyó áramerősség, a szigetelőanyag minőségét, vastagságát a feszültség és az alkalmazás körülményei határozzák meg. Miskolc, Soltész Nagy Kálmán utca 44.


A Rábalux Magyarország Kft. Világítástechnikai szaküzlet.

Villamossági – szaküzlet állások. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi. A Daniella Kft már éve, szaküzlettel és webáruházzal meghatározó Kis- és Nagykereskedője, Importőre a villamossági piactérnek. Baráth Mikro Háztartási Gépek.


Nem mindegy, hogy magánszemélyek, szakemberek vagy esetleg viszonteladók számára forgalmaz termékeket az adott villamossági bolt. Mi úgy gondoljuk, hogy az a legoptimálisabb, ha egy üzlet a potenciális vásárlók széles körét ki tudja szolgálni. Várjuk Önöket vásárlóközpontú, gyors, pontos kiszolgálással, széles termékpalettával, klimatizált üzlethelyiségünkben. Több, mint másfél évtizedes tapasztalatunk és több tízezer fajta általunk forgalmazott termékünk biztosíték arra, hogy vásárlóink minden igényét maradéktalanul kielégítsük!


Térkép segítségével keresési lehetőség. Regisztáld céged adatit, még ma! Megalakulásunk óta sikerült több olyan céggel kizárólagosnbsp;disztribútori kapcsolatrendszert létrehoznunk, melyek saját országuk villamosipari meghatározói.


Sok szeretettel várjuk régi, valamint leendő kedves ügyfeleinket teljes körű villanyszerelési anyagokkal, alkatrészekkel, csapszerelvényekkel, zárvasalatokkal, csavarárukkal, kondenzátorokkal és háztartásigép alkatrészekkel, valamint udvarias és korrekt kiszolgálással. Nézd meg a térképen. Balatonlelle közelében.


Bezár óra perc.

Potenciálkiegyenlítés anyagai. Fáziselosztás elemei. Kínálatunkban a lakossági és ipari felhasználásra készült kapcsolócsaládok, csatlakozóaljzatok, fényforrások, kábelek.


Elektro Profi Kereskedelmi Kft. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


Vasáru, barkácsüzlet - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé. Webáruházunk termékeivel sajnos még nem szolgálhatunk, de szeretettel látjuk szécsényi üzletünkben. Eladóink készséggel várják Önöket! INFORMÁCIÓ-s oldalmenünk alpontjai között böngészve.


E hónaptól forgalmazzuk a GREE klímákat és más légtechnikai eszközeit a boltunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések