2016. október 25., kedd

Kaputechnika nyíregyháza

Cégünk a Beliot Kft. Kis és nagykereskedelmi és szolgáltatói tevékenységet folytat. Bár ebben a helyzetben sokkal nagyobbak a mi költségeink is, mégis kötelességünknek érezzük, hogy segítsük a korona vírus elleni védekezést.


Eredeti ötletünk az volt, hogy finanszírozzuk egy lélegeztető gép beszerzését, mert úgy hallottuk, hogy abból hiány lesz. Ismerje meg professzionális lakossági és ipari kapu választékunkat!

A CAME cég motorjai megoldást kínálnak mindegyik feladatra. Az azonos külső megjelenés alatt több féle motor található. A BX-A motort 3Kg kapu súlyra, a BX-B motort 6Kg súlyra méretezték. Kapunyitó automatikáinkat a legjobb gyártók palettájából állítottuk össze. A Hörmann és Ditec márkanév garancia a minőségre.


Halk és megbízható működése minden igényt kielégít. Köszönjük érdeklődésedet. Látogasson el bemutató termünkbe is, ahol szinte minden általunk kínált kapunyitó és egyéb kaputechnika , valamint biztonságtechnika terméket működés közben is megtekinthet és kipróbálhat.

Lakossági- és Ipari kapuk gyártása, motorizálása, szállítása és beépítése, illetve karbantartásuk és javításuk. Garázs kapunyitó szettek. A cég managmentjét diplomás illetve mérnök kollégák alkotják, akik több éve sikeresek a kaputechnika területén illetve az építőiparban. Több top 100-as vállalatnak illetve magánszemélynek terveztek a számukra legmegfelelőbb kaputechnikai megoldást.


Szerelő kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a forgalmazott. RenoMatic szekcionált garázskapu meghajtással együtt most rendkívüli kedvezménnyel vásárolható meg. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt!


Találja meg a tökéletes kombinációt! KAPUTECHNIKA Az ipari létesítményekben sokféle kaputechnikai termék kerül telepítésre. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat a kapuk állapota, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos és mechanikus hibák kialakulása, és elkerülhetők a kopásokból eredő problémák.


Az oldalra tolódó kapuk lehetnek sínen gurulóak, vagy - amennyiben arra van elegendő hely, - levegőben úszó kivitel. Ezek speciális kerékcsoportokon támaszkodnak, és nem érnek a talajhoz. Next to the station were the trains of the Nyírvidék Small Railway to Dombrád and Balsa.


Nyíregyháza is one of the busiest railway stations in the. Find what to do today, this weeken or in April. We have reviews of the best places to see in Nyiregyhaza.

Válasszon magának egy felhasználói nevet, és jegyezze meg, mert ezzel tud belépni rendszerünkbe! A Sommer Márkakereskedők támogatója a Sommer Kaputechnika Kft. Oldaltérkép Kezdőlap.


Nyiregyhaza TourisTripadvisor has 3reviews of Nyiregyhaza Hotels, Attractions, and Restaurants making it your best Nyiregyhaza resource. Szeretne esztétikus, automata garázsajtót?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések