2016. október 4., kedd

Belátásgátló ablakfólia

Többféle belátás elleni ablakfólia létezik. Ezek közül is az egyik legelterjedtebb ablaküveg fólia a homokfúvott. Ez a homokfúvott ablakfólia imitálja a homokfúvott vagy tejüveg látszatát. Az opálos hatású homokfúvott ablakfólia megakadályozza, hogy avatatlan szemek belássanak olyan helyre, ahová nem szeretnénk.


Teljes vagy csak részleges belátás védelmet szeretne a maximális világosság megtartásával? Válassza ki melyik az ön számára legszimpatikusabb betekintés elleni ablakfólia. Az öntapadós fólia felhasználási területe rendkívül széleskörű. Ez a betekintés elleni ablakfólia segít megszüntetni a belátást lakásodba.


Az ablakfólia úgy van kialakítva, hogy a bejutó fényt csak megtöri, de nem veri vissza. Tökéletes megoldás a betekintés és a kíváncsi tekintetek ellen. Válsazd ki, neked melyik a legjobb üvegfólia.


Ablak fólia több gyártótól. Belátásgátló , kerítés takaró széles választékban kedvező árban, széles választékban, raktárról, akár azonnali szállítással! Tervezze meg kerítését! Minőségi belátás elleni védelem. Nagyon jól alkalmazható konyhák, teraszajtók, irodai üvegfalak esetében és szinte elengedhetetlen zuhanykabinok, mosdóablakok terén a fényáteresztő öntapadós ablakfólia.


A fényt ugyan teljes mértékben átereszti, de távol tartja a kíváncsiskodókat. Olyan fólia nem létezik ami képes éjjel nappal megakadályozni a belátást. Ha nem zavar a szomszéd kíváncsi tekintete, csak egyszerűen szeretnénk szebbé tenni az ajtót, akkor.


A könnyedén felilleszthető fólia kiváló választás privátszférája védelmére legyen szó ablakokról, térelválasztókról vagy bármely már üvegfelületről. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Fedezd fel széles ablakfólia kínálatunkat!


M fólia llumar fólia és skyfol fólia árak. Személyre szóló árajánlatukért hívja értékesítő kollegánkat. Aktuális Belátásgátló 50m ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Rendezze be otthonát Praktikusan! Könnyen felragasztható, illetve maradvány nélkül eltávolítható, mivel nem ragasztóval tapad. Ezzel a vízálló és nem-toxikus ablakfóliával hálószobája, fürdőszobája vagy irodája komplett belátás elleni védelmet kap, mivel tejüvegszerű kialakítása miatt átlátszatlan.


A LLumar ablakfólia segít a lakótér nyári felmelegedésének mérséklésében, csökkenti a zavaró fényt és berendezési tárgyak fakulást. Jelentősen csökkentik az UV sugarak káros egészségi hatásait. Védelmet nyújtanak az összetört üveg okozta sérülések és károkkal szemben. A dekor fóliák pedig tetszetősebbé. Vásárlás: Árnyékoló árak, eladó Árnyékolók.


Akciós Árnyékoló ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Árnyékoló termékek, Árnyékoló márkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések