2016. október 11., kedd

Csúszásgátló szőnyeg lépcsőre

Darabszőnyeg, csúszásgátló kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan! Igen, szeretnék feliratkozni a JYSK e-mail hírlevelére ami a legfrissebb ajánlataikat, újdonságokat és katalógusaikat tartalmazza valamint információkat az éppen futó kampányaikról a JYSK. Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot keres.


Kültérre javasolt termékeink között megtalálhatóak csúszásgátló szalagok, üvegszálas poliészterből készült törhetetlen lemezek, csíkok, csúszásgátló kémiai kezelő rendszerek és szőnyegek egyaránt, Keressen fel minket és segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában.

A lépcsővédő szőnyeg különösen ajánlott meredek lépcsőknél, kisgyermekes családoknak. Csúszásgátló felületű, gumi lépcsőszőnyegek kültérbe és beltérbe egyaránt. A hátoldalon lévő öntapadó szalaggal rögzíthetők és minden típusú, sima felületű lépcsőhöz használhatók.


Ne hagy hogy a szőnyegek csúszkáljanak. Kedvező áron kapható csúszásgátló alátéttel a szőnyegek stabilabbak és biztonságosabbak, sőt tisztítani és porszívózni is könnyebb őket. Látogass el az IKEA -ba, és válassz a sokféle stílusú ás méretű alátét közül olyat, ami illik a szőnyegeidhez.


A fáradtság elleni ipari szőnyegeket főként azok a munkatársak üdvözlik maj akik manuálisan dolgoznak és az üzemben hosszan állnak.

A kellemes szőnyeg ugyanis segít nekik csökkenteni a hosszú állásból eredő fáradtságot. Azok felülete enyhíti a hát és a lábak fájdalmát, és védi őket a kemény és hideg padlóktól. Szegett lépcsőszőnyegek. Szőnyegek rongyszőnyegek lépcsőszőnyegek nagy választékban.


Dizájn bútorok online vásárolhatóak - Svájci minőségi standardok - Csúcsminőség közvetlenül a gyártótól - kényelmes házhozszállítás - nagyvonalú visszaküldési jog - kanapék, ágyak, asztalok, pezsgőfürdők, rattan-, fa- gránit kerti bútorok nagy választéka. Különösen nagy csúszásmentesítésre tervezve, mind beltérben, mind kültéren. Kopásállósága, élettartama kiemelkedő, UV stabilizált (a napfény nem bontja meg szerkezetét, napfényálló, szemben számos műanyaggal). A ragasztószalag nyomokat hagyhat, ha eltávolítod a terméket. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről!


Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. A csúszásgátló szalag segítségével könnyen elkerülhetők a megcsúszásból adódó munkahelyi vagy otthoni balesetek. Használható létrákon, lépcsőfokon, rámpákon, fellépőkön, csúszós padlókon, hajótesteken, medencék alján stb. Nagymértékű ellenállóképesség a tisztítószerekkel szemben. Bel- és kültérre egyaránt alkalmazható.


Az alja alá helyezve, lecsökkentheti annak megcsúszási esélyét, megelőzve ezzel egy esetleges balesetet.

PVC csúszásgátló szalag beltérre Javasolt felhasználás: lépcsõ, fürdõszoba, lejtõ csúszós felületek A szalagok alapja PVC, vízben nem ázik fel Csak sima, pormentes felületre ragasztható. Kíváló csúszásgátló szőnyegek. Kültérre a német Ako habosított szőnyegeit ajánljuk, amelyek tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak, csúszásmentes kialakításuak. Bármilyen helyreajánljuk ahol balesetveszély történhet az elcsúszásból. Lépcsőre könnyen ragaszthatók is.


A futószőnyegek változatos szín- és mintakínálatban bővelkednek így lehetővé teszik, hogy bárhol is kívánja elhelyezni, mindig megtalálja az adott térbe leginkább illőt. TESA CSÚSZÁSGÁTLÓ SZALAG 25MMX15M és még 2termék közül választhat a kategóriában. Szőnyegpadló lépcsőre rögzítéséhez meg kell vásárolni a szőnyeget rögzítő, kimondottan lépcsőkre tervezett profilokat. Ezek – azon kívül, hogy stabilan helyén tartják a szőnyeget – recézett vagy gumírozott felületükkel is a biztonságot növelik.


Ellenáll az időjárás viszontagságainak az Uv sugárzásnak. Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések