2016. október 3., hétfő

Bálatakaró ponyva

Kazaltakaró ponyva és bálatakaró ponyva kedvező áron! A bálatakaró szövet nem rendelkezik száliránnyal, így nincs jelentősége, hogy melyik oldal néz a föld felé. A bálák fenti sablon képen vázolt elhelyezése a leggyakrabban alkalmazott bála elhelyezés. Amennyiben Ön más alakzatban a helyezi el a bálákat, úgy annak megfelelően forgatva is betakarhatja a bálatakaró. Takarmánytakaró ponyva rendkívül jó szellőzőképességel!


SCHILDER kazaltakaró és bálatakaró takaróponyva a széna- és szalmabálának, gabonának, biomasszának.

Szálastakarmány betakarító gépek Kasza, rendkezelő, bálázó, bálacsoma. A kiváló minőségű szalmáját, takarmányát védje profi kazaltakarókkal. Forradalmian új, végtelenített műanyag szövetrostokból álló, nem lebomló légáteresztő vászonanyag, amelynek alapanyaga UV-stabil polipropilén. Bálatakaró lélegző textil ponyva STANDARD.


FLORTEX kazaltakaró ponyva. Ehhez elengedhetetlen, hogy megvédd a bálákat az időjárás kedvezőtlen hatásaitól. A csapadékvíz hatására elszaporodhatnak.


Forradalmian új lélegző bálatakaró textília, amely a fóliás takarással ellentétben kiengedi a takarás alatt képződő nedvességet, de a külső nedvességtől védi a letakart bálákat.

A takarás alatt a széna, szalma vagy lucerna nem izzad oda a takaró fóliához, és nem rothad. Hasonlítsa össze az árakat! Ingyenes kiszállítással, már 47.


Az Agrotex anyag alkalmazását kül- és beltéren egyaránt elsősorban víztaszító és légáteresztő tulajdonságai miatt ajánljuk, emellett költséghatékonysága is kiemelkedő. A megrendelt kazaltakarót gyorsan és ingyen szállítjuk az országban bárhova. Minden jog fenntartva.


Te is ilyen weboldalt. Rögzítő műanyag kapocs segítségével stabilan rögzíthetők a bálatakarók feszítésére használt súlyok (pl. tégla, vas cső, stb.). Silage Raldus Film is designed to preserve fresh and faded green plants, and is mainly used in cover silage heaps and silos, cover clamps of fodder plant roots and bulbs, as well as line and cover decanters, manure pits. Agro Börzsöny Kft balatakaro.


Agrotex kazaltakaró ponyva : UV-stabilizált, nem szőtt, polipropilén tűfilc anyag. Légáteresztő kazaltakaró ponyvák forgalmazása,szénára,szalmára,lucernára egyaránt. Könnyű, átengedi a levegőt és erős.


UV stabil anyaga miatt akár 4-évig is használhatja! Most az őszi és téli időben már tapasztaltuk is a különbséget. A betakarított széna és szalma megóvása érdekében kiemelkedően fontos azok megfelelő tárolása.


Az épített bálatárolók ideális körülményeket teremtenek, azonban megépítésük magas költséggel jár, így sokan választják a költséghatékonyabb megoldást és a bálák kazlakban történő tárolása mellett döntenek.

Ilyen esetekben kiváló megoldást jelentenek a. Használata következtében a bálatakaró alá tárolt anyag hosszú távon megőrzi kiváló minőségét, amely az állatok takarmányozása és almozása szemponjából elengedhetetlen! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A toptex ponyva , kazal- és bálatakaró előnyei közé tartozik, hogy kitűnő légáteresztő tulajdonságokkal bír, időjárás, szél és viharálló, hideg és fagytűrő. Könnyen rögzíthető és mozgatható, víztaszító, uv álló takaróponyva. Kérjen ajánlatot telefonon, vagy weboldalunkon az űrlap kitöltésével.


Vásárlás: Takarófólia árak, eladó Takarófóliák. Akciós Takarófólia ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Kazal és bálatakaró ponyva kedvező áron! EU adószámmal rendelkezőknek akár ÁFA mentes számlára! Termékeinket és szolgáltatásainkat mindig az aktuális piaci és éghajlati viszonyok szerint aktualizáljuk.


A szakértőink több, mint éves mezőgazdasági és termelési tapasztalattal rendelkeznek, így bátran fordulhat hozzánk, mindig számíthat az Ön számára legmegfelelőbb, teljesen személyre szabott ajánlatra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések