2016. október 19., szerda

Hőszigetelő ablakfólia

Ez idáig, a legtöbb ablakfólia csak a nyári problémát volt képes megoldani, tehát az évnek csak egy részében tudott hatásosan működni. A LLumar szigetelő ablakfólia más! Egész évben hatékony és segíti az energiamegtakarítást csakúgy, mint a korszerű világítási vagy automatizálási rendszerek. A Skyfol Ehőszigetelő fólia nyáron kívül télen pedig belül tartja a meleget.


A hővezetés és a hősugárzás a téli hőveszteség két legnagyobb összetevője.

A téli fűtési időszakban az üvegen keresztül kiszökő hő veszteség részben csökkenthető a hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkező Skyfol Eüvegfóliával. Az átlátszó ablakfólia hőszigetelő légpárnát képez és egy plusz üvegtáblához hasonló nagyságrendű szigetelést biztosít. Kint tartja a hideget, energiát takarít meg és lényegesen csökkenti a kondenzvíz-képződést az ablaküvegen.


Egyszerűen szerelhető: a készletben található dupla felületű ragasztószalaggal. Hő és fényvédő ablakfólia. A mi hő és fényvédő fóliánk NEM NEKED VALÓ, ha a lentebb felsorolt problémák nem zavarnának…!


Szereted a kontrollálatlan vakító napfényt és nem zavar, ha nem látod számítógépeden a megnyitott tartalmakat.

Napjainkban igen fejlett szigetelő anyagok állnak épületeink falainak rendelkezésére, de még mindig ott maradnak kritikus résznek az ablaküvegek. A nyári hűtési terhelést több mint százalékban az ablakokon beáramló hő eredményezi, télen pedig ezzel éppen ellentétesen az ablakok túl sok hőt engednek ki, terhelve ezzel a fűtési rendszert, költségnövekedést eredményezve. Fedezd fel széles ablakfólia kínálatunkat!


Jelentősen csökkentik az UV sugarak káros egészségi hatásait. Védelmet nyújtanak az összetört üveg okozta sérülések és károkkal szemben. A dekor fóliák pedig tetszetősebbé. Tegye komfortosabbá, biztonságosabbá otthonát. Szigetelje le ablakait és takarítson meg energiát.


UV védő, hővédő, fényvédő, dekor és biztonsági ablakfóliázás. Saját magad is felragaszthatod a hőszigetelő fóliát. Fontos azonban, hogy a felület tökéletesen tiszta legyen, emellett a felragasztás idején a hőmérséklet ne legyen kevesebb Celsius-foknál. A honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A Llumar az egyik legnagyobb ablakfólia gyártó cég, az itthoni forgalmazót arról kérdeztük, milyen előnyei vannak a nem barkácsáruházas verzióknak.


Mint mondják, az egyik, hogy van garancia a termékre, ami valóban nem rossz dolog. A másik, hogy a szakemberek pillanatok alatt felteszik a fóliát, ráadásul ők nagykereskedelmi.

Hőszigetelő , hő védő fóliák. A fólia különleges hő visszaverő tulajdonságának. A legtöbb hő (kb. ) hővezetéssel kerül ki, ezt hőszigetelő rétegek beépítésével tudjuk korlátozni, úgy mint üveglapok és légrések. Az üvegfóliák nem javítják az üvegszerkezet konduktív tulajdonságait, így nem befolyásolják a. A hőgazdálkodási eszközök közül nem hiányozhat a hőszigetelő ablakfólia , ami az egyik leghatékonyabb passzív hővédelmi eszköz. Reptéri váró beltéri hővédő fólia.


Víztiszta hővédő ablakfólia. A víztiszta ablakfólia nem tartalmaz semmilyen mintát, lenyomatot. A hőszigetelő ablakfólia segít a lakásban tartani a meleget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések