2016. október 7., péntek

Hanggátló ajtó

A hangszigetelő ajtó lapjának vastagsága mm. A tokborítás mm-es, és a falvastagsághoz illeszkedve mm-es. Következő lépésben az ajtót lecseréltük egy hangszigetelő csomaggal ellátott ajtóra, így rögtön láthatóvá vált a két ajtó közötti különbség. A Standard ajtó 15dB-t csillapított, ami 5x-ös csillapítást jelent, míg a hangszigetelő csomaggal ellátott 30dB-t.


Ez 10x-es zajcsillapítás! Hanggátló beltéri ajtó.

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. A tűzgátló beltéri ajtók gyártás. Az esetek többségében egészen extrém dB számokkal szoktak megrendelőink megkeresni, majd miután tisztázzuk a kívánt hangszigetelő ajtó megjelenését, súlyát és legfőképpen árát, gyorsan elfelejtik azt és áttérünk az egyszerűbb. Ez ugyancsak automata küszöbös, dupla gumírozású és gyártásakor az ajtólap szerkezetében változó anyagsűrűségű anyagokat alkalmaznak.


Ezt a típusú hanggátló ajtót tárgyalószobákba, házi zenestúdiókba ajánlott felszerelni. Mielőtt kiválasztanánk a megfelelőnek ítélt hanggátló ajtót, feltétlenül konzultáljunk épületgépész szakemberrel, mert egy automata küszöbös beltéri ajtó egyben fokozottan léggátló is, azaz nem engedi szellőzni a helyiséget. CPL extra, fafurnér, festett ajtólap felülettel, ólombetétes ajtólapszerkezettel.

Beltéri ajtó választásnál több szempontot is figyelembe kell venni, hiszen a beltéri ajtók már dekorációs elemként is működnek, viszont ha önnek elsősorban nem a stílus és a kinézet a fontos, hanem például a hangszigetelés, akkor érdemes ezen az úton elindulni, és szétnézni a hanggátló beltéri ajtók között, hiszen a hagyományos ajtók nem felelnek meg majd. Nagy zajnak kitett, nagy fokú hangszigetelést igénylő helyiségekhez az Rw=42dB hangszigetelési osztállyal rendelkező belső bejárati ajtót ajánljuk. A szárny fém tokkal együtt szerelve perces tűzáll. Legyen jobb a versenytársaknál, nagyobb tűzgátló ajtó kínálattal, megbízjató keresjedői háttérrel. Tűzgátló, hanggátló ajtók minősített preferenciákkal.


Takaróléces és takaróléc nélküli változatban is elérhető, MABISZ minősítéssel rendelkező ajtó. OPÁL biztonsági ajtó A lépcsőházak sajátos körülményeinek (pl. a levegő páratartalmának változása, hőmérséklet-különbségek) ellenálló ajtók alumíniumlemez felhasználásával készülnek. A kompozíció szimmetriája és a Porta Inspire ajtó bája az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kompromisszuma.


A finom dekoráció és az üvegezés diszkrét bája egy egyedülálló, könnyed ajtót eredményez. Az egyik ilyen alapvető igény a zaj elleni védelem, vagyis a zaj továbbterjedésének megakadályozása, ezáltal komfortérzetünk, intimitásunk megőrzése. Hiszen ne feledjük az ablak -ban üveg felület.


A fokozott hanggátló üvegek a hővédelmi üvegekhez hasonlóan vagy rétegű üvegek, de nem azonos vastagságú üveglapokból épül fel, amik azonos távolságra vannak elhelyezve egymástól, hanem aszimmetrikus vastagságúak és nem egyenlő távolságra helyezkednek el. Kínálatunkban elérhető három különböző kivitelű és hanggátló értékű ajtó : db lakossági felhasználásra, illetve kisebb igénybevételre kínáljuk, laborvizsgálati eredménnyel. Bővebb információval kapcsolatban méretekről, árakról, típus jellemzőkről elérhetőségünk bármelyikén állunk rendelkezésére.


Az ajtó minőségére kell fokozott figyelmet fordítanunk, ahhoz, hogy megnyugtató védelemre törekedjünk. Egy szerkezetileg masszív fém biztonsági ajtónál is számít a vasalatok minősége. A biztonsági bejárati ajtót úgy kell megválasztani, hogy az összhangban legyen a lakás biztonsági paramétereivel.


Jansen biztonsági ajtók és egyedi acélajtók a Royal-Metal Kft.

Ajtó , bejárati ajtó , biztonsági ajtó , tűzgátló ajtó vagy hanggátló ajtó amit keres, úgy kérem válasszon nálunk ajtót! Hörmann a német minőség. Az EIés EI tűzvédelmi ajtó egy univerzális megoldás minden típusú középület számára.


A masszív kialakításnak köszönhetően az ajtók megfelelő tűzgátlást biztosít garázsainkban, pincéinkben, műhelyeinkben, de a nagyobb csarnokokban és raktárakban is. A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Az ITALY beltéri ajtók igény szerint hanggátló , tömör, röntgenálló, tűzgátló kivitelben is rendelhető. A nálunk vásárolt termékeket igény szerint. Budapest, Transzformátorgyár utca 1. A standard fa ajtótokok és ajtólapok mellett jelentős volument képviselnek az un.


Kínálatunkban megtalálhatók bejárati-biztonsági, tűzgátló, hanggátló , sugárvédelmi ajtók, de megoldást nyújtunk nedves és vizes helyiségek lezárására is. A nyílászárók mellett forgalmazunk minden szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések