2016. október 4., kedd

Padlás utólagos szigetelése

A padlásfödém utólagos szigetelésnek megvan az az előnye is, hogy viszonylag egyszerűen, mindenféle szaktudás nélkül is szigetelhető a födém. A szigetelő lapok lerakásához nem kell mestervizsga, csak egy kis gondosság. A beépítetlen padlástér átszellőztetett,.


A padlás szigetelésével télen jelentős fűtési költséget takaríthatunk meg és csökkenthetjük fűtésszámlánkat, de nyáron is komoly előnyökkel jár. Ilyen esetben a padlásfödém utólagos szigetelésére például az Austrotherm Padlap nevű terméke alkalmazható, aminek segítségével a födém hatékonyan, gazdaságosan, házilagosan is szigetelhető, és a padlás tárolási funkciója is megmarad.

A födém hőszigetelése nemcsak télen, hanem nyáron is jó szolgálatot tesz. Padlás utólagos szigetelése ? Számíthat ránk a padlás , tetőtér, tető, a könnyű szerkezetes falak szigetelésében és a homlokzati hőszigetelésben is! Az utólagos hőszigetelésnek köszönhetően sokkal egyszerűbbé és költséghatékonyabbá válik a hiányos vagy esetleg elavult, tönkrement szigetelés kicserélése, tökéletesítése. Tehát ha igazán takarékoskodni szeretne, akkor előbb a padlás szigetelését érdemes megcsinálni. KontaktBau tető szigetelés, padlás szigetelés, tetőtér szigetelés A kontaktbau.


Az Austrotherm Padlap alkalmazásával a födém hatékonyan, gazdaságosan, kis önsúllyal, házilagosan is szigetelhető, és a padlás tárolási szerepe is megmarad. Alkalmazás Az AUSTROTHERM Padlap hőszigetelő lemezek egy rétegben alkalmasak padlók, padlások, búvóterek állandó vagy ideiglenes hőszigetelésére.

Padló szigetelése utólag Az nem írtad miből van a padló, parketta, laminált lap vagy kőburkolat. Tudjuk ,hogy a meleg felfelé száll tehát ha jó szigeteléssel látjuk el padlásunkat jelentős megtakarítást és komfortérzet emelést érünk el. Megkülönböztetünk járható és nem járható padlás szigetelést. Sajnos a legtöbb ingatlan szigetelése a régi, szálas szigetelőanyaggal van megoldva, ami rengeteg problémához vezethet. Csak egy pár dolgot említsünk a sokból: az idő múlásával saját súlyától szépen lassan összeesik, nem is beszélve arról, ha páralecsapódás keletkezik, akkor ez a folyamat felgyorsul és attól kezdve minimális hőszigetelési funkciót tölt be.


Kis terhelésük miatt olcsó hőszigetelőanyagokkal is hatásosan szigetelhető, annak védelmére nem kell különösebb figyelmet fordítani. A poliuretán szigetelés a legelterjedtebb jelenleg a mezőgazdasági, illetve ipari létesítmények esetén, de ahogyan egyre többen ismerik meg, úgy növekszik az igény a magánlakások, családi házak területén is, mert utólagos szigetelésre is könnyen, és költséghatékonyan használható. Ismerje meg ezt az újfajta szigetelési módszert, az ISOCELL cellulóz hőszigetelést, amely tökéletes a padlás szigetelés, tető szigetelés, hőszigetelésre. Az utólagos falszigetelés során a rétegvizek ellen ugyanúgy kell védekezni, mint a talajvíznyomás ellen, vagy víznyomás elleni szigetelés készül, statikus által a várható víznyomásra méretezett leterhelő vasbeton ellenszerkezettel, vagy talajnedvesség elleni szigetelés készül, szivárgó rendszerrel kiegészítve. Ehhez az utólagos falszigetelés jól bevált, bizonyítottan működő technológiáira van szükség!


Ezért örülök, hogy itt van, mert szeretném Önnel megosztani mindazt az utólagos falszigetelések során szerzett tudást, tapasztalatot, amivel már több ezer, az Önéhez hasonló épület vizesedési problémáit sikerült véglegesen megoldani, az elmúlt több, mint év során. Költséghatékony: Utólagos tetőszigetelés esetén a hagyományos bontással ellentétben sokszor jóval kisebb felfordulással alkalmazható. A cellulóz szigetelés egyaránt hatékony új és utólagos tető szigetelés esetén is. A padlásfödémek utólagos hőszigetelése igen gazdaságos, a szokásos terhelések esetén olcsó anyagokkal megoldható, és ha a tető korábban alátéthéjazattal készült, a szigetelés védelmére külön. A cellulózszigetelés rendkívül jó védelmet nyújt télen a hideg, nyáron pedig a meleg ellen.


Különböző épületszerkezetek utólagos szigetelése.

A különböző épületelemek utólagos szigetelése (falak, pince, tető, stb.) különböző technológiát igényel és mindegyik esetet más műszaki korlátok és pénzügyi mutatók jellemeznek. Külső falak: legkedvezőbb megoldás a falszerkezet külső hőszigetelése. A purhab szigetelés mindig a munka helyszínén a felületre felszórva készül. A szórt purhab szigetelés A, B komponensekből áll.


A két komponens összekeverését meghatározott hőmérsékleten és nyomáson keveredik össze, ezáltal kémiai reakció jön létre az oxigén jelenlétében ahol Polyol töltőanyag(B komponens) összekeveredik Isocionáttal (A komponens). Tehát a tető-, padlás -, padló és pinceszigeteléssel ezek az értékek tovább javíthatóak. A Ház hőszigetelése kőzetgyapottal nem csak a téli hideg, hanem a nyári túlzott hőségtől is megvé így a klímafelhasználók áramköltségeit is lecsökkenti. Amennyiben nem szűnik meg a fal nedvesedése, akkor ez a fal alatt lévő szigetelő sáv nem kielégítő szigetelése miatt van, ez esetben injektálásos módszert kell alkalmazni, amelyet akár mindjárt el is végezhetünk az előbbi lépések lezárása után a tartós cél eléréséhez. Nos, van ezekben a teóriákban valami, de azért érdemes osztani kettővel.


Valóban komoly veszélyeket rejt magában a vályog falak nem megfelelő szigetelése , de azért nem kell senkinek elkeserednie és egy hideg vályogházban leélni az életét. Lehet vályog falat szigetleni, de csak okosan! Van megoldás erre is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések