2018. július 25., szerda

Trapézlemez lyukasztó ár

Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. Eladó hajlított trapézlemez gépjármű, pótkocsi felépítmények oldalának, gabona válaszfalnak. Minden megadott ár nettó ár , plusz a törvényben előírt ÁFA, plusz fuvarköltségek, ha nincs másként feltüntetve. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Vásárlás: Elektromos lemezvágó árak, eladó Elektromos lemezvágók. Akciós Elektromos lemezvágó ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Tévedések jogát fenntartjuk. Ajánlataink kötelezettség nélküliek. Hasonlítsa össze az árakat!


Tas trapézlemez sötétbarna színben bármilyen méretben korlátlan mennyiségben készletről azonnal szállítható! Sötétbarna ttrapézlemez 80cm től. Kosárba rakom a terméket.


Folyamatos, trapézlemez és folyamatos lemez lyukasztó. Termék, Szín, Nettó ár , Bruttó ár. Es fehlt: lyukasztó. Ft Bruttó ár : 121. Aktuális Trapezlemez ar ajánlatok az ÁrGép-en.


Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál. Olcsó Fogó termékek, Fogó márkák. Ttrapézlemez nagy színválasztékban, fényes illetve matt kivitelben is elérhető.


Az ár bevonat illetve lemez vastagság fügevényeben változhat. Az előnyös karos emelő segítségével, a lemezek mm vastagságig lyukaszthatóak. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Az Árukereső célja megkönnyíteni a vásárlást és tanácsot adni a megfelelő bolt kiválasztásában. A trapézlemez árak magyar forintban (HUF) értendők. Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt.


Gyakran felmerül a kérdés trapézlemez tető építése előtt, hogy milyen profilmagasságú lemezt válasszunk? Lakossági felhasználás esetén érdemes a T18-as trapézlemez profilt választani, amely cégünk legkeresettebb saját gyártású terméke. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció!


CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár ) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.


Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel. Trapézlemezek árak, és további információk, specifikációk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések