2018. július 17., kedd

Bangkirai fa

A bangkirai fából készített kültéri teraszburkolatokat készítenek elsősorban. BANGKIRAI (Shorea laevis) General. Bangkirai trópusi fa teraszburkolat Bruttó 24. Rendkívül időtálló fafaj, nagyon jól tűri az extrém időjárási viszonyokat.


Az eredeti színt rendszeres olajellátással lehet megőrizni.

A galvanizált fémek reagálnak e fa összetevőivel. A rozsdamentes acél csavarok elkerülhetik ezt a hatást. Kezdeti megmunkálásakor sárgás világosbarna, később válik világosbarna, barna színűvé. Trópusi fa parketta. Számunkra fontos, hogy kizárólag megbízható forrásból eredő minőségi alapanyagot kínáljunk ezért a trópusi fa kínálatunkban elérhető fafajok folyamatosan változnak.


Farven er lys gullig, over i det brunlige. Uden oliebehandling vil terrassen patinere og blive grå med tiden. De små riller giver terrassen en flot overflade der er behagelig at gå på, men gør ikke terrassen mere.

Fa (anyag)leírás A keskeny (3–cm) szijács többnyire halvány rózsaszín, esetenként szürkésbarna és jól megkülönböztethető a pirosas-csokoládébarna geszttől. Ez utóbbi fénynek kitéve tovább sötétedik és mély, sötétbarna színt vesz fel. Sajátos tulajdonsága ennek a fának, hogy a szijács és a geszt között egy.


A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Medence mellé, teraszra, utakra, vagy szaunák elé is javasoljuk, egy igazi nívós és exkluzív érzést ad. Színe frissen fűrészelve világosbarna színű, mely később világostól sötétebb barnáig változik, kellemes színű.


Természeti adottságainak köszönhetően rendkívül tartós, rovarokkal és gombákkal szemben ellenálló. A tömörfa teraszburkolatok tartóssága és élettartama fafajonként változik. Ez a hazai lombos fa méterig is megnőhet és akár a 60-tól 1éves kort is elérheti. A termikus kezelés által „nemesedik” thermo kőrissé.


A thermo kőris is formatartó, tartós. Rendelkezésre álló készlet. KÜLTÉRI FA BURKOLAT.


A nappali funkciójának megfelelő fedett vagy nyitott terasz nagyon hasznos a melegebb időszakokban. Tavasztól őszig fogadhatjuk itt vendégeinket, vagy egyszerűen csak kiülhetünk hétvégén relaxálni, beszélgetni, olvasgatni, élvezve a friss levegő mozgását. Terasz felületkezelő fa olaj, 0.

A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár db-ra. Mélyen beszívódik a fa szöveteibe Korlátozza a fa dagadását, zsugorodását, illetve a vetemedését.


Matt fényű Vizlepergető, ami meggátolja az elmohásodást. Növényi olajokból készült termék Nem tartalmaz pigmenteket, mégis ellenáll az UV sugárzásnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések