2018. július 23., hétfő

Függöny bejárati ajtóra

Kedves Partnereink! Februárban ingyenes kiszállítással ajándékozunk meg minden kedves vevőnket, aki 20. Bozont függöny vastag, bejárati ajtóra.


Kiváló díszítő eleme lakásának, és véd a rovaroktól. Szélessége 90cm, hossza: ~ 1- 190cm.

Fagolyós, bejárati ajtó függöny , térelválasztó. Natúr anyagból készült: fa golyók és nád csíkok variálásával, tetszetős és praktikus. Szellőztetésnél kint tartja a meleget és a repülő rovarokat. A színek és mintázat, illetve a fa gyöngyök és hosszanti nád csíkok elhelyezkedése és variálása készletenként.


Thermo függöny kül és beltérre, raktárajtóra, bejárati ajtóra. Ipari PVC thermo függönyeink egyaránt használhatóak kül- és beltérre. Kiváló minőségű, időálló anyagból készítjük, igen kedvező áron.


Alkalmazásukat elsősorban ott ajánljuk, ahol fontos a hőveszteség elkerülése.

A webáruházunkban megvásárolt keretes szúnyoghálókat igény szerint összeállítva, késztermékként is el tudjuk vinni Önhöz az ország bármely pontjára, így nem kell fáradoznia az összeállítással, egyszerűen csak a helyére kell szerelnie. Nyáron növelik a klímaberendezés hatékonyságát, télen megakadályozzák a meleg kiáramlását, így segítve elő az energia-megtakarítást. Rendezze be otthonát Praktikusan! Vásárolj most Szúnyogháló, rovarriasztó termékeket az Esperanza Bolt webáruházban!


Kínál Ajtó függöny térelválasztó: Bejárati ajtó függöny , térelválasztó függöny Csiribiri függöny és térelválasztó. Tetszetős és praktikus. Strapabíró anyagból gépben vagy kézzel mosható kíméletesen centrifugálható -alapanyag: polipropilén és természetes pamutszál -Mosás:C.


Igen, szeretnék feliratkozni a JYSK e-mail hírlevelére ami a legfrissebb ajánlataikat, újdonságokat és katalógusaikat tartalmazza valamint információkat az éppen futó kampányaikról a JYSK. Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. Ha megfelelő szúnyogháló van az ablakainkon, nem kell tartanunk a bosszantó vérszívóktól.


Persze felvetődik a kérdés, melyik típust válasszuk, melyik jelenti számunkra a legjobb megoldást. PVC függöny bejárati ajtókra. Minek köszönhető mindez? Személyforgalmú átjárókra szerelve a PVC szalagfüggöny hatékonyan biztosítja az energia megtakarítást. Mivel a PVC szalagfüggönyök áthaladást követően azonnal összezáródnak, emiatt nyáron növelik a klímaberendezés hatékonyságát, téli időszakban pedig.


Szúnyogháló kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Madáreleség, haltáp, szúnyogháló és rovarölő szerek.

Pvc függöny bejárati ajtóra Szorítsa minimálisra a hőveszteséget! Használja megbízható, alacsony karbantartású, költséghatékony, PVC (polivinilclorid) hőszigetelő függöny termékeink bármelyikét minden olyan iparágban, ahol szükséges a létesítményekből a temperált levegő kijutásának megakadályozása, a zajcsökkentés vagy az izolált mukaterület kialakítása. Teljes körű védeleszúnyoghálót az ajtóra.


Függönyök és drapériák szeretne alacsony áron? Az egészségünket számtalan veszély fenyegetheti a mindennapokban, így az olyan apróságok is, mint amilyen egy szúnyog, vagy a többi csípést okozó rovar. A rovarcsípések az arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthatnak ki, valamint a pici gyerekek általános.


Eredeti olasz minőség, hamisítatlan mediterrán hangulat. Főleg akkor, ha sokszor jársz ki a teraszra vagy háziállatod van, aki folyton jön-megy a lakás és az udvar között. Ilyen esetben praktikus, ha felszerelsz az ajtóra egy mágneses szúnyoghálót, ami azonnal összezáródik utána amint áthaladtál rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések