2018. július 27., péntek

Réz névtábla

SZEGÉLYEZETT névtábla. BOROSTYÁN réz névtábl. Cikkszá18-as A kért nevet a gravírozás ablakban adja mag.


A megjegyzés rovatban kérjük adja meg milyen betűtípussal szeretné a táblát. A betűk színe megegyezik a tábla színével.

Kérem jelezze a megjegyzés rovatban, amennyiben kétoldalú ragasztót kér a tábla hátuljára. A névtábla gravírozás segít abban, hogy ne kerüljék el Önt azok, akiket vár! Egy szép, stílusos névtábla nem csak tájékoztatófelület, hanem annak az embernek a védjegye, akinek a neve áll rajta.


Amikor valahova belépünk és egy adott személyhez igyekszünk, akkor az ajtó előtt állva először a névtáblával. Kézzel készült magyar gyártmány, az egyediség jegyében. Gravírozható felület.


TEGYE NÉVRESZÓLÓVÁ OTTHONÁT!

Az LS900-as gépümk 610×6mm méreten, magas felbontású lézergravírozásra műanyagokra, fákra és üvegekre, akár fényképek gravírozására is alkalmas. Hagyományos, réz öntvény névtábla , felületvédelemmel (lakkozás) nem rendelkezik Megrendelem. Névtábla réz görög (155x29) Bruttó ár: 500. Ezen anyagokból a cégarculathoz, üzletbelsőhöz illeszkedő, egyedi rendszerek előállítására is vállalkozunk. A réz mint alapanyag rendkívül tartós.


Cégünknél csak minőségi réz alapanyagokkal dolgozunk. Az előre lakkozott rezet nem ember, hanem gép festi le, így a lakkréteg mindig tartós és egyenletes marad. A gravírozásnál fokozottan ügyelünk a karcmentességre és a minőségre, hogy az utólag kiszínezett cégtábla, mindig a. Cégtábla és névtábla gravírozás alapanyagainkat a legmagasabb minőséget képviselő amerikai gyártótól vásároljuk. Az egyedi eligazító - információs táblák anyaga lehet a réz , alumínium, kölönböző színű műanyag szendvics lemezek (gravíranyagok), plexi, üveg, fa, PVC lemez stb. Többféle színben, a legkedveltebb az arany, ezüst szálrahúzott tábla (6mm vagy 5mm vastag), de más színekből is lehetséges.


Kitenni egy szép táblát az ajtóra, vagy az asztalra névvel ellátva, az mindig egy rendkívül színvonalas bemutatkozás. Leegyszerűsíti a formális dolgokat, hogy egy tárgyalás közvetlenebb irányba folytatódjon. Egy névtábla sok egyéb információt tartalmazhat, a cég színes logóját, titulust, pozíció megjelölést.


Réz névtábla gravírozás.

Ugrás: Az oldal területei. Akadálymentességi súgó. Paksi Anikó Ékszerműhely : Esztergom, Malonyai u. Cég és névtábla Az általunk készített táblák jellemzői: - műanyag alapú. Zsombó, Szegedi Út 33.


Cégünk elsősorban reklám táblák, információs táblák, világító táblák, épület homlokzati reklám feliratok teljeskörű tervezésével, kivitelezésével, műanyag és réz. Rugkszts akr kis ttelbe is, magas fokon. Szaküzletünkben a különféle rugók mellett, a következö termékek és szolgáltatások közül választhatnak. Fém növény névtábla szett GT20. Fametsző készlet GT43.


Kertész kötény GT48. Készítünk gravírozással kulcstartót, szobaszámokat, géptáblákat, vagy bármilyen egyedi táblát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések