2018. július 2., hétfő

Aco összefolyó

Világszerte termelési helyszínen és országban képviseljük a legmagasabb műszaki tartalmú rendszerek forgalmazását. Az összefolyó eltömődését szennyfogó kosár akadályozza meg, amelynek eltávolítása után a tisztítása egyszerű és gyors. Könnyű tisztítása mellett további előnye, hogy a kellemetlen csatorna szag visszaáramlását is.


Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére. A kerti csapok illetve teraszok egyszerű vízelvezetésére alakítottuk ki a pontösszefolyóinkat, így funkciójuk megegyezik a folyókákéval. A burkolható felsőrész garantálja az egyszerű karbantarthatóságot, valamint a falnyíláson keresztül elfolyó víz különleges eleganciát biztosít a zuhanykabinnak. Kerek- és szögletes alakú designnal kaphatóak a rácsok. Elsőosztályú, elektropolírozott rozsdamentes acélból készülnek.


A rögzíthető megoldást olyan helyiségekben alkalmazzuk, ahol. Aktuális Padlóösszefolyó ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni. Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. A különböző standard méretekből szinte minden esetben kiválasztható a szükséges elem.


Alacsony födémszerkezet esetére alacsony beépítési magasságú terméket lehet alkalmazni. Alkalmas akár tehergépjármű terhelésre. Akciós Zuhanyfolyóka ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A kifejezés nincs kapcsolva egyetlen tartalomhoz sem. A hordalékfogóval, bûzzárral ellátott akna horganyzott acél vagy öntvény lefedôrácscsal diszkréten látja el vízelvezetô feladatát. Udvari összefolyó elhelyezése, ágyazó betonba, majd szintezés, igazítás. Elvezetõ csõ csatlakoztatása az udvari összefolyóhoz.


További ágyazó betonnal a mûtárgyat oldalról is támasszuk meg (beleértve a csõcsatlakozást is). A beton szilárdulása után föld visszatöl-tés, burkolás, rács elhelyezése. Az esetleges nyomdai. Ez az egyedülálló vízelvezetési rendszer hivatott arra, hogy megoldást nyújtson a kiemelt szegéllyel határolt városi utak és burkolt felületek igényes beruházására. ACO Pontszerű összefolyó.


Katt rá a felnagyításhoz. A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet! Raklapos szállítás esetén a raklap díját kollégánkk. A zuhanytálca a múlté.


Könnyű, variálható vízelvezetõ rendszer műanyagból. Bekötõakna hordalékfogó vödörrel, V-szelvényű folyóka csatlakozással. Az Aco Self udvari összefolyót és annak kiegészítő elemeit a családi házaknál, zárt udvarokban a vízelvezetésnél, kerticsap alá összefolyóként, illetve ereszcsatorna tisztító-csatlakozó elemeként használják előszeretettel. Hordalékfogó vödör és bűzzár kiegészítő is jár az összefolyó rendszerhez. Horganyzott acél és öntöttvas ráccsal, illetve.


Előbbi ideális, és költséghatékony megoldást jelent olyan, főként ipari felhasználási környezetben, ahol a technológia folyamán számítani kell mechanikai szennyeződésre. Styron zuhanyfolyókák, rozsdamentes ráccsal. Rendeléshez regisztráció nem szükséges. Zuhanyfolyókák egy munkanapos, vagy akár aznapi (megbeszélés után) kézbesítéssel.


Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések