2018. július 20., péntek

Akril bútorlap

Az akril lapok mostantól belső ajtólapként is rendelhetőek. A kész ajtólapról és tokról kérjen ajánlatot. A legjobb minőségű akril lap, most engedménnyel.


Az egyedi technológiával készült akril lapok nem veszítenek fényükből, színeik nem fakulna, fényességükkel, ragyogásukkal bővítik a teret, tágasabbá varázsoltják otthonát. Akril lap, a letisztult elegancia.

Tükörsima, ellenálló, exkluzív “high gloss” kivitelezésű, s kínálatunkban az alapszínek széles választéka található meg. Bármilyen stílus vagy trend. A magasfényű akril bútorlap mind fényessége, mind felülete alapján a legjobb minőségű magasfényű lapok közé tartozik. Tisztítása kizárólag karcmentes pamutruhával és bármilyen folyékony tisztítószerrel történhet, mely nem tartalmaz súrolóanyagot és oldószert. For residential or commercial projects – wet areas, decorative panels and virtually any vertical surface.


It’s lightweight, cost effective and easy to. Ezen esetben a magasfényű lapok bármilyen színben elérhetőek,RAL színskála alapján választhat a megrendelő. Ezek a termékek m2-be elérhetőek, azaz, pontosan annyi akril front.

AKRIL bútorlap témában megjelent anyagok a Lakberendezés trendMagazinban. Tökéletesen alkalmazható bútoralkatrészek, konyhaajtók, belsőépítészet és kereskedelmi terek kialakításakor. Először távolíts el minden gombot és fogantyút, és kissé csiszold meg a felületet közepesen durva csiszolópapírral.


A bútorlap felülete védőfóliával van ellátva. Ez segít majd a festék megtapadásában. Kapcsolatfelvétel Tel. Speciális ajánlat-több mint 1fajta akrilfestékek-legminőségesebb és legolcsóbb a webáruházunkban!


Magasfényű akril frontok, Nálunk a fiókrendszerektől a kamravasalatokon át a fogantyúkig igazán mindent megtalálsz, ami az egyedi bútorkészítéshez kell. Gyere és nézd meg kínálatunkat! TECHNIKAI INFORMÁCIÓK - HASZNÁLATI UTASÍTÁS.


A munkalapokat HPL, vagy CPL ( dekorlemez ) bevonattal készítjük ugyan azzal az anyaggal, amivel a hagyományos munkalapok készülnek, különböző vastagságú forgácslap hordozóra ragasztva. Mielőtt bármit is írok Annie Sloan festékéről, szeretném, ha tudnátok, hogy minden előzetes ijesztgetés ellenére, ha nagyon akartok, tudtok laminált bútort festeni. Erre a magyar bloggerirodalomban is számos példa aka a spanyol viasznak már gyára van: 1. Használhatjátok az. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része.


Itt , Budapest XVIII.

Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. Bútorlap felépítése. Ha ezt a megoldást választjuk a magas fényű konyhabútor ajtajának, akkor egy gyönyörűen tükörfényesen ragyogó felületet választunk, ami nem fakul, és sérülés esetén polírozható.


A hordozóanyag forgácslap, amely mm vastag. Felhasználás elött olvassa el! Függőleges felületekre: konyha, fűrdőszoba, gardrób, szekrény bútorajtók.


Ne használjon PVC élzárót, csak akrilt vagy ABS-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések