2018. július 12., csütörtök

Kerítés trapézlemezből

El tudja képzelni, hogy trapézlemezből készült kerítéséről azt modják: Elegáns? A jól megszokott trapézlemezek különböző bordatávolsággal készülnek, kerítés vagy tetőfedésre tökéletesen alkalmasak. Azonban valljuk be. A trapézlemez kerítés magasságát a kívánt méretre gyártjuk (akár milliméterre).


Gondozásmentes kerítés trapézlemezből Sok gondot és költséget okozhat a kerítés felújítása a háztartásokban. A felújítási illetve karbantartási munkálatok nem csak időigényesek, de költségesek is, mind a fa mind a hagyományos acél kerítések esetében. A kerítés tetejét minden esetben szegjük le megfelelő élhajlított profillal, amely esztétikailag befejezetté teszi a kerítést. A T18-as trapézlemezből készített kerítések időtállóságuk, valamint esztétikai jellegük megőrzése miatt kiváló választást jelentenek mind lakossági, mind pedig ipari felhasználásra egyaránt. Egyedi elemek gyártása is lehetséges saját elképzelések alapján.


Válaszainkat késedelem nélkül, de legfeljebb napon belül küldjük az Ön által meghatározott címre. A NÍVÓ gondozásmentes acél és alumínium kerítés elemek telepítése gyors és egyszerű. Az Adria kerítés a piacon úgy pozicionált, hogy semmiképpen sem válik tömegtermékké.


Már meglévő keretre is felszerelhetjük a léceket és a valósághű fa színezés mellett, egyszínű és antik színek közül is választhatunk és a lécek mindkét oldalukon színezést kapnak. Tisztelt Érdeklődő! Ttrapézlemezzel az ipari területek köré is sokoldalú kerítést tud telepíteni! A kerítések funkciója elsősorban az, hogy kijelöljék egy telek határait, mások számára egyértelműen jelezzék, hogy hol kezdődik az egyik telek, és hol ér véget a másik. Az utóbbi években egyre elterjedtebb, hogy trapézlemezből építenek kerítést.


Ennek nagyon sok előnye van, hiszen pontosan meghatározható milyen magas kerítést szeretnénk építeni, széles színválaszték áll rendelkezésre, akár famintás lemezt is választhatunk, kerítésünk erős, könnyen takarítható és nem utolsó sorban tartós lesz, hiszen nem kell festeni többet. A 20-as trapézlemezből fedett sátor- vagy nyeregtetőhöz élhajlított 15x15cm gerincelemet gyártunk. Van valamilyen hátránya?


Tetőként alkalmazva már láttam és esőben nagyon hangos volt, ahogy kopácsolt rajta, főleg jégesőben (de ugye a kerítésnél függőlegesen állna). A mm vagy mm vastag trapézlemez álmennyezet építéséhez is tökéletes, mert a vékonyabb lemez is trapézlemez bordákkal elegendő stabilitást biztosít az álmennyezethet. A tetőgerendára, mennyezetre a trapézlemez felfogatása gyors és egyszerű. Igen, méghozzá fahatású!


Minden háztulajdonos számára sarkalatos kérdést jelent az, hogy az ingatlanát milyen kerítéssel jelezze a telek határait és óvja az illetéktelen behatolóktól azt. A klasszikus, fából készült kerítés , takarosan lefestett falécekből összeállítva sokak álma. A bejárati kapuk rendkívül széles választékát találja nálunk. A hagyományos fából készült kapukon, fém kertkapukon, egy- és kétszárnyú kapukon át kínálunk úszókaput, automata és egyedi kapukat a lakosság részére utcafrontra, belső kerítésekhez, melléképülethez, belső leválasztásra, járműbehajtásra igény szerint. Kizárólag alumínium lécekből készülhet.


A korlát tartószerkezetének gyártásával nem foglalkozunk, elemeink csupán burkolatként funkcionálnak, a zártszelvény vagy egyéb tartó váz biztosítása a megrendelő feladata. Termék leírás Élhajlított elemek. Ha trapézlemezből , cserepeslemezből vagy szendvicspanelből készül egy épület, vagy egy tető, a lemeztermékek találkozásánál, vagy a nyílászárók beépítésénél bádogos munkára szükség van, hogy az esztétikus vízzárás megvalósuljon. A kerítések az általunk forgalmazott RAL színskála szerinti színekben illetve famintás változatban is elkészíthetők.


A kerítés elemek lezárása felülről Gyártáshoz szükséges Bármely elem legyártatásához nem kérünk mást, mint egy rajzot (ami lehet akár kézzel skiccelt, vagy műszaki rajz is), hogy milyen keresztmetszetű, milyen hosszú és hány darab legyen a hajtott elem, amit le kell gyártatnunk. Trapéz lemez vágása körfűrésszel. A szendvicspanel olyan könnyűszerkezetes építőelem, amely a szigetelő rétegből és az azt körbezáró fegyverzetből ( trapézlemezből és mikrobordás lemezből) áll. Felhasználása egyre elterjedtebb, mivel könnyen, gyorsan szerelhető és esztétikus megoldás hőszigetelt tető, oldalfal és belső térelválasztók építéséhez.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések