2018. július 6., péntek

Butorlap szinek

Magas minőségű bútorlapjaink széles választékával várjuk vevőinket! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék.


Bútorszín katalógus? Milyen bútorszínek vannak?

Dekorválaszték itt tölthető le: bútorlap, munkalap. A Mirror Gloss nem változott. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják). A korona vírus miatt a nyitvatartási idő 7-15-ig van.


Szombaton pedig zárva van az üzlet. Nálunk több mint 9féle színből lehet válogatni! Az elkészülő bútor árának csak egy része a bútorlap ára!


A bútorlapszabászat választásának kritériumai!

Méretre, egyedi igények szerint gyártunk bútorokat lakossági és vállalati megrendelőink számára. A konyhában sokféleképpen és kreatívan játszhatunk a színekkel, választhatunk egy kellemes, élénk falszínt visszafogott vagy fehér színű konyhabútorral, használhatunk erős színt csak a konyhai hátfal esetében, de válaszhatunk színes bútor felületeket világos fallal és semleges hátfallal - a variációk gyakorlatilag végtelenek. Az összkép lehet visszafogott és. Csercsics – A fronton és azon túl. Magyarország faiparának fontos résztvevője, amely több mint három évtized gazdag tapasztalatára tekinthet vissza a bútoripari alkatrészek gyártásában és a szerelvények forgalmazásában.


Textil, szöveg, fém, bőr, kő, kavics, virág mintás vagy más anyagot imitáló bútorlap. Beépített szekrény illetve más általunk gyártott egyedi bútor, konyha, polcrendszer, előszobaszekrény, gardróbszekrény anyagául szolgálnak az oldalon található laminált forgácslap minták. A nálunk rendelt egyedi bútor készülhet színminta alapján vagy az itt felsorolt színek egyikéből. A Falco laminált bútorlap nagy választékával Mi segítjük Önt a modern, meghitt otthon megteremtésében.


Játszhatunk a színekkel, anyagokkal, textúrákkal, feldobhatjuk a semleges színekre festett enteriőrt színes elemekkel, bútorokkal vagy éppen ellenkezőleg, színes falak közé semleges bútorokat tervezhetünk – nézzétek végig a képet és mentsétek el az ízlésetekhez legközelebb álló variációkat az ötletgyűjteményetekbe. Legyen Ön is egyedi! Tekintse meg az inspirálóként szolgáló swisspan dekor katalógusokat ás videót itt ! Figyelem, nem minden bútor készül minden bútorlappal, a bútorok adatlapjain feltüntetett színek és miták a mérvadók.


Laminált bútorlap. Modern, tolóajtós gardróbszekrény, TV elemmel kombinálva, fiókokkal, több színben és magasfényű betét kombinácíval. Opcionális magasítóval és LED világítással is kapható!

A legkorszerűbb gépekkel felszerelt gyár a méretre gyártott, élzárt bútorfrontelemek legújabb generációját gyártja tökéletes minőségben. Hasznos tanácsok a bútortervezéshez. A lapszabászat rendeléshez szükséges általános tanácsok, és bútorlapok méretre vágásához szükséges információk. A színminták tájékoztató jellegűek, a színek a valóságtól eltérhetnek. Felhívjuk figyelmüket, hogy a színek az elektronikus megjelenítés miatt eltérhetnek a valóditól.


Az eredeti színmintákat megtekinthetik bemutatótermünkben. Budapest Pesti út 217. Menü Étkezőgarnitúra Irodabútor KIÁRUSÍTÁS! Simplex Office irodabútor, irodai szekrények, irodai polcok, irodabútor gyártás, íróasztalok, irodai konténerek, irodai kiegészítő bútorok, egyszerű. IKEA) konyhai munkalapját!


Ezen az oldalon megnézheti a színválasztékunk egy részét, de javasoljuk, hogy minden esetben személyes megtekintés alapján válassza ki a megfelelő munkalapszínt, ugyanis a fotók nem színhelyesek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések