2018. július 9., hétfő

Laminált parketta győr

Győri üzletünk üzletünk laminált padló, szalagparketta, bambusz parketta , parafa padló, tömörfa parketta , modul PVC és az ezekhez kapcsolódó kiegészítők teljes felhozatalával büszkélkedhet. A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár!


A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítás!

Csak az akciós termékek. Oldalanként DAFINO LAMINÁLT PADLÓ VALLEY TÖLGY. Ez az AKCIÓ az akciós laminált padlókra nem vonatkozik.


Brutális laminált padló és szalagparketta árak, hatalmas készletben az ország pontján! Keresse fel raktáráruházainkat: Szigetszentmiklós, Békéscsaba, Sárvár, Kecskemét, Székesfehérvár, Szege Miskolc! Fő tevékenységi körünk a ”meleg burkolatok” értékesítése, azok beépítése-parkettázása lakossági és nagyobb projektek igényeinek megfelelően.


Laminált padlók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Ha a parketta nagyobb igénybevételnek van kitéve, érdemesebb tartósabb, vastagabb kivitelt választani, így hosszú élettartamú, kopásálló burkolatot nyerünk.

A szalagparketta előnyei címszavakban: Az általunk forgalmazott szalagparketta különlegesen finom illesztéssel készül (mm). Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött vállalunk különböző parkettás szakmunkánkat, mint például a parketta lerakás, átrakás, felújítás, de ide tartozik a parketta csiszolás és lakkozás, Győr -Moson-Sopron megye területén, és országszerte. Győr és Pest megye területén és környékén, garanciavállalással, korrekt, fix árakkal.


Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és parketta házhozszállítás. Minőségi laminált padlók, szalagparketták, parafa és vízálló padlók. Parketta csiszolás Győr.


Egger, Haro, német padlók. Külön kiemelve a csempe, járólap, vinyl padló, laminált parketta és a szalagparketta kereskedelmünket, illetve a szakembereink által végzett csempe, járólap, vinyl padló, laminált parketta és szalagparketta lerakást. Saját járműveinkkel a házhozszállítást is biztosítjuk.


A kivitelezést pedig cégünk saját. Szőnyegek, futószőnyegek, méretre vágott padlószőnyegek, laminált padlók, PVC és LVT padlók online forgalmazása. Mindig új akciókkal várjuk látogatóinkat!


Győr , burkolat, ragasztó, zuhanykabin, parketta , járólap, fürdőká fürdőszoba bútor, csap, csaptelep, radiátor, mosdó, mosdókagyló, fürdőkád. Mind a parketta lerakás módja, mind az egyes nagyméretű halszálka parketták megjelenése lehetővé teszi, hogy egyedien alakítsuk a padlóburkolat megjelenését, legyen az akár egyszerű szalagminta, halszálka, fonott- vagy sakktábla minta, netán egyedileg tervezett, esetleg klasszikus parketta minta. Az Edelholz minőségi. Jelenleg fővel, saját 350nm-es üzlettel, telephellyel és gépparkkal állunk Partnereink rendelkezésére.


Bízzon meg Minket padlóburkolási feladataival vagy válogasson burkolataink, segédanyagaink és kiegészítőink között!

Első látásra jó ötletnek tűnhet felszedni a laminált padlót, és kicserélni a sérült elemet. Ilyenkor viszont számolni kell azzal, hogy a felszedéskor jó néhány lap sérülni fog az erős kötés miatt, amiket majd szintén le kell cserélni. Cégünk teljes körű melegpadló burkolást vállal.


A nálunk megtalálható összes padló, parketta lerakását elvégezzük, egészen az aljzat javításától, kiegyenlítésétől akár az utolsó réteg parketta lakk felviteléig. Hagyományos parketta gyártásához, azonnal munkába állítható. Jelenleg kézi előtolású -ami kis ráfordítással akár gépi előtolásúvá is alakítható- Az fejet, 5x 2KW-os motor hajtja, azonos kialakítású szupportokkal, különböző szögekben felszerelve egy erős vázra építve végzik a megmunkálást A frízek maximum hosszúsága 55cm ami befogható.


Ezek mellett minőségi szolgáltatást, kiszolgálást és családbarát környezetet. Az ipari parketta egyszerű felépítésű, azonban rendkívül tartós szerkezet. Viszonylag kisméretű elemekből épül fel, melyeket élére állítva táblásítanak, ezért élkötegelt parkettának is nevezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések