2018. július 6., péntek

Kahrs parketta árak

Kahrs parketta akció! A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Az oldalon feltüntetett árak egyedi AKCIÓS árak. Még nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét?


Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta , laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.

Kährs parketta fektetés. Az aljzatkiegyenlített betonra úsztatva került rá a szalagparketta. Ezeknek a típusú parkettáknak az ápoló olajozását azonnal el kell végezni és utána tavasszal, ősszel újra meg kell ismételni. Wood floors keep your feet cosy and warm on cool days and comfortably cool on warm days, thanks to the natural, cellular structure of wood. In our wood floor guide we give you the opportunity to test our wood floors in a wide variety of interiors.


Termékpalettánk széleskörű, és minden igényt kielégítő. Laminált padló széles választéka és 10mm-es vastagságban! Termékeink között különböző fajtájú és minőségű padlóburkolatok közül válogathatnak!

Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. A listaáras KÄHRS termékekre vonatkozó aktuális engedményeinket keresse a főoldalon! A termékek nevére kattintva bővebb információkat talál.


Ingyenes házhozszállítás (Magyarországon belül) Kérje kivitelezési szolgáltatásunkat! Sok éves tapasztalattal a parkettás szakmában túlzás nélkül állítom, hogy mindent tudunk a parkettákról. Szeretjük a munkánkat. Egy szépen lerakott parketta egy még bútorozatlan lakásban nagyon esztétikus tud lenni. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A furnér parketta minimális vastagsága miatt padlófűtés esetén is alkalmazható. Nagyon előnyös abban az esetben, ha laminált padlóhoz, vagy csempéhez lett beállítva az aljzat szintje, de igazi fából szeretnénk parkettát. Antisztatikus felületű, ezért a furnér padló nem vonzza a port, és nincsenek statikus feltöltődések. Az árak december 20-ig érvényesek!


Mindig aktuális árak és raktárkészlet. Gyors és egyszerű keresési lehetőségek. A megrendelt áru azonnal foglalás alá kerül. Hasznos funkciók, mint számlatörténet, árlista és ajánlat készítés.


Széles választékban található üzletünkben szalagparketta, szalag parketta , valódi fa parketta , szalagparketta.

Artelit SB8ragasztó 1. Háztartások, intézmények, sportpályák, ipari létesítmények padlóburkolására alkalmas parketta típusok egyaránt megtalálhatók termékpalettánkon. A parketta általában hosszú élettartamú. Az sem ritka, hogy egy felület több generáción keresztül része az otthonnak. Ezért nagyon fontos a gondos választás, de legalább ugyanannyira fontos a parketta állapotának fenntartása, mely több tényezőt foglal magában. Tisztelt Ügyfelünk!


Jelenleg az oldal feldolgozás alatt áll. Parketta ápolószerek. Amennyiben kérdése van, írjon nekünk! Munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.


Terhelhetőségének, hosszú élettartamának és könnyű lerakhatóságának köszönhetően a kiváló minőségű, autentikus famintákkal ellátott laminált parketta otthonát egy igazi paradicsommá varázsolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések