2017. január 30., hétfő

Szőnyeg étkezőbe

Stílusos konyhai szőnyegek széles választékban. Mosható szőnyegek konyhába, étkezőbe egyaránt. Erős, strapabíró konyha szőnyeg , különleges színekben. Szőnyeg az otthon egyik ékköve. Otthonunk lakberendezésében meghatározó, hogy milyen szőnyeg kerül a padlóra.


A helyiség stílusa előre vetíti a szőnyeg színét, mintázatát vagy anyagát.

A szőnyeg méretét egyszerű kiválasztani, bőséges méret választék áll rendelkezésre a Dizon weboldalon. Legtöbbször szőnyeg. Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe. Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. Ha a konyhai tevékenykedések alatt sem szeretnéd nélkülözni a puha és meleg szőnyeg érzetét a talpad alatt, akkor nézd meg konyhai szőnyeg kínálatunkat.


A konyhai szőnyeg akár a néha oly körülményes és hosszadalmas konyhai takarítástól is megkímélhet. De természetesen nem csak praktikus és hasznos, de még konyhádat. Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat!


A faltól falig szőnyeg szőnyegpadló hatást kelt, és nem menő az étkezőbe.

Fontos, hogy a szőnyeg méretének eldöntésénél ne hagyatkozzunk kizárólag csak a szemünkre, mérjünk, modellezzünk pl. Az egyedi szín- és formavilágú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják a helyüket. Válogasson modern stílusú szőnyegeink közül! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-vála. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is.


Szerezzen be konyhai szőnyeget, mely az étkezőbe és a nappaliba is praktikus és dekoratív választás! Webáruházunkban extrém erős csúszásgátlóval ellátott modelleket kínálunk, vonzó áron, gazdag szín- és mintaválasztékban. A többnyire polyamid anyagból készült konyhai szőnyegek remekül tűrik az állandó igénybevételt, felfogják az elhulló morzsákat.


Az aktívan igénybe vett területeken elhelyezett szőnyegeknél pl. LEGO darabok okozhatnak problémát. Reviews Két napja rendeltem egy szőnyeget, ami már a. A shaggy szőnyeg meleg, puha és olyan hatást kelt, mintha csak egy bozontos szőrű kutyus feküdt volna végig a padlónkon. Hálóba és nappaliba ideális, és minden olyan központi helyre, ami szem előtt van, ám hosszú szőnyegszálai miatt kényes, ezért ezt is vegyük figyelembe elhelyezése során. Rendszeres, időszaki és szezonális akcióink vannak, egyes kifutó termékeink akár -al olcsóbban is kaphatók.


K-TEX SZŐNYEGÁRUHÁZ - Keleti Textil Kft. Ha az étkezőhelyiségben az asztal alá szeretnénk szőnyeget választani, akkor aszerint érdemes dönteni, hogy mekkora az asztalunk, illetve hány főt tudunk leültetni. Négyfős asztal esetén jó választás a 160x2cm-es szőnyeg.


Amennyiben hatfős asztalunk van, eggyel nagyobb méret mellett döntsünk, a 200x2cm.

Az, hogy melyik helyiségbe kerül majd a szőnyeg , nagyban befolyásolja a döntést. Nappali: Nappaliba kényelmes, barátságos szőnyeg illik, amely összhangban van a már meglévő, vagy a kiválasztott bútorzattal. A nappali a lakás legforgalmasabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések