2017. január 9., hétfő

Multipor hőszigetelő rendszer

A Xella Magyarország Kft. A rendszer lelke a Multipor sómentesítő hőszigetelő lap. Kiváló hőszigetelő képességével jelentősen növeli a komfort érzetet és a csökkenti az épületüzemeltetési költségeket. Multipor Exsal Therm - A sómentesítő hőszigetelő rendszer Egészséges, költséghatékony és környezetbarát megoldás a sóval terhelt falazatok javítására, felújítására.


Hatékony módszer a mezőgazdasági vagy ipari épületként használt épületek lakó, illetve kereskedelmi célra történő átalakítása során, templomok és műemléki épületek falazatainak.

Ezután következik a Multipor ásványi hőszigetelő lapoknak a falra ragasztása Multipor ásványi könnyűhabarccsal. A száraz habarcshoz csak az egyenletes sűrűséghez szükséges vizet kell hozzáadni, és megkeverni. A megkevert habarcsot a hőszigetelő lapok ragasztandó felületére hordja fel, és így ragassza a falhoz. Az egyik legelterjedtebb a homlokzati hőszigetelő típus az EPS polisztirol lapos hőszigetelő rendszer. A korábbi években még megfelelő vastagságnak lehetett tekinteni a 4-cm-es homlokzati hőszigetelő rendszereket, a mai igényeknek már csak a 8-és cm-es vastagság felel meg.


A Multipor sómentesítő hőszigetelő lap gyártási technológiája teljesen környezetbarát, a lapok. A Multipor ExSal Therm rendszer nem éghető, tűz esetén nem keletkezik belőle káros füst vagy mérgező gáz.

A Multipor ásványi hőszigetelő lap elsősorban a lefelé hűlő födémek, illetve lakások, házak belső oldali hőszigetelésére ajánlott. Egyúttal a szálas vagy polisztirol hőszigetelések praktikus és környezetbarát alternatívája. Régi és új tégla, beton és vakolt falszerkezetek külső hőszigetelő burkolására. Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer megrendelése előtt fontos figyelembe venni! Nyáron pedig az áramszámláját faraghatja le.


Hőszigetelő rendszer homlokzatára. Tudta, hogy háromszor annyi energiára van szükség a hőmérséklet fokkal való lehűtéséhez, mint az fokkal való felfűtéshez? Ingyenes infovonal, kedvező házhoz szállítás! A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.


Homlokzati hőszigetelő rendszerek fajtái. Mi a különbség közöttük? Eps, Grafit Reflex, kőzetgyapot, Clima polisztirol, mik is ezek? Javító vakolat használata nem szükséges.


A Multipor hőszigetelő rendszer előnyei. Multipor ásványi hőszigetelő rendszer előnyei Multipor - Az innováció A pórusbeton-gyártás fejlesztéseinek eredményeképpen lehetővé vált hőszigetelő lapok előállítása, amely Multipor néven vált ismertté.

Ennek alapja a különleges anyagszerkezete. A millió apró pórusba zárt levegő – mely természeténél fogva kiváló hőszigetelő – biztosítja az építőanyag kiemelkedő hőszigetelő képességét. A gyártó leírásában sehol nem találtam olyat, hogy ez a multipor rendszer , a meglévő falszerkezettel együtt dolgozik, nem írnak olyanokat, hogy még a külső falszerkezetből is majd befelé tud vezetődni a pára, hála a habarcsnak és a multipornak.


A hőszigetelő rendszer alkalmazásának lépései. Akciós hőszigetelés árak, díjmentes tanácsadás. Webáruházunkban folyamatos akció-val várjuk kedves vásárlóinkat.


Nézzen be hozzánk - megéri!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések