2017. január 24., kedd

Falban futó tolóajtó

A különbség a részletekben van. Az ECLISSE vázrendszereknek kitűnő jellemzői (pl.: illesztés) vannak, amelyek megkönnyítik a beépítést megle. Kit Futura Universal – falban futó tolóajtó -vasalat Egy falban futó tolóajtó a helytakarékosság nagymestere.


A tolóajtó szárnyai a falba tolhatók, így a teljes falfelület mindkét oldalon szabadon használható, akár 4-6mterület felszabadítható a lakásban. A piacnak régóta igénye van, egy kedvező árú, falnyílásmérethez rugalmasan alakítható és könnyen megvalósítható falban futó tolóajtó megoldásra.

Azok a tesztek, melyek tanúsítják az Eclisse falban futó tolóajtó minőségét. Ezenkívül a vezetősínek a legnagyobb. Kétszárnyú falban futó tolóajtó.


Az ellentétes irányban eltolható ajtólapok nagy terek megnyitására alkalmasak. Elhelyezhető gipszkartonos és vakolható falban is. Eclisse szerkezetek-egyedi ajtólapok széles választéka a DOORina Stúdió kínálatában.


Az ajtótok, melyben közvetlenül az ajtót a falban befogadó tokon elhelyezhetünk elektromos kapcsolókat, termosztátokat, villamos huzalokat.

A Luce modell végre lehetővé teszi, hogy a falban futó tolóajtó oldalán is lehessen villanykapcsolók. Egy vagy két egymással szemben elhelyezkedő ajtószárnyhoz rendelhető. A falban futó tolóajtó esetében maga az ajtólap a vasalattal egy ajtónyílásban mozog, amelyet eltakar egy gipszkarton vagy egyéb épített fal.


Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik. A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített. A fal előtt futó tolóajtók a legkeresettebb típusok, amikor két helyiséget nem nyíló szárnyú ajtóval szeretnénk elválasztani. A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal.


Vevőink a beltéri ajtók megrendelésekor, az ajtók gyártásának megkezdésekor vehetik át a szükséges new space. Számtalan tolóajtó variációt kínálunk. CPL, üveg, dekorfólia, üveges, fal előtt futó , falban futó , alu sínes, Eclisse. Az egyik esetben a tolóajtó (vagy a tolóajtó szárnyai, ha kétszárnyú tolóajtóról beszélünk) a fal előtt tolható el azzal párhuzamosan, ezt a tolóajtót fal előtt futó tolóajtónak nevezzük.


Standard egyszárnyú falban futó tolóajtó szerkezet vakolható és gipszkarton falhoz. Klasszikus falban futó tolóajtók. Ehhez a 1mm-es vastag gipszkartont szükséges használnunk, így kapjuk a szükséges 1mm-es falvastagságot. Falban futó átjáró tokos tolóajtó rendszer.


Előre gyártott tolóajtó -szerkezetek komplett garnitúrákban is beszerezhetők, amelyek beépítése egyszerű, még kőműves munka sem minden esetben szükséges hozzá.

Ennél lényegesebb kérdés azonban az. Nagyon fontos hogy a válaszfalak építése előtt tudnunk kell, hogy hova kerül majd az ajtó. Grafoglass - laminált, digitális technológia.


Ez a megoldás bár építészetileg bonyolultabb feladat, mégis népszerűbb, hiszen így az ajtó melletti falfelület szabadon bútorozható. A másik elterjedt megoldás a falban futó tolóajtó. A nettó árak a tolóajtó vázszerkezetére vonatkoznak ajtólap és tok nélkül, székesfehérvári átadással.


Ezek a felületek szabadon dekorálhatóak, mivel az tolóajtók nyílói a fal belsejében kialakított fészkekben mozognak majd. A hagyományos nyíló ajtóhoz képest a tolóajtó rendszer minden lakótérben előnyösebb. A tolóajtó rendszerek nem vesznek el teret az Ön lakóteréből, ezért új építéskor, vagy. Maestro tolóajtó -vasalatok Tolóajtó -vasalatok - jobban csúszik!


Főoldal Viszonteladóink Katalógusok Partnereinknek Kérdése van? A fal előtt futó megnevezés találó, de a falban futó némi magyarázatra szorul, tekintve, hogy a falban nem tud semmi futni! Igyekszünk most némi magyarázattal szolgálni mindkét beltéri tolóajtó típusról.


MIÉRT VÁLSSZUK Z ELISSE SZERKEZETET? Eclisse kifejlesztett egy elegáns és praktikus megoldást egy keretet mely a fal része és amibe az ajtólap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések