2017. január 25., szerda

Austrotherm h80

Szinte valamennyi, az építési gyakorlatban előforduló. A legnépszerűbb homlokzati hőszigetelő lemez. A vályog kivételével szinte bármilyen fal homlokzati.


Just where extreme pressure and moisture stress, particularly high demands on the insulation materials, the extruded polystyrene (Short form XPS, named after extruded polystyrene foam) is the ideal solution for numerous applications. Energy costs saving thermal insulation from the cellar to the roof. EPS-Polysterene , XPS-Insulation (extruded Polysterene), Facade Profiles and Sanitary Boards.

Hőszigetelő és Homlokzatképző Szaküzletben. AUSTROTHERM anyagok ökológiailag is kedvez ő megoldást adnak. Hvh 10) hőszigetelésére alkalmas. A termékek között hő-, hang- és lépéshang szigetelésre alkalmas verziók is léteznek. A termékek felhasználhatóak új ház építésekor vagy utólagos felújításkor is.


Az árakról érdeklődjön interneten árajánlatban vagy telefonon munkatársunknál. A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab. Ft-os áron elérhető.


Alkalmazásával a falazatok hőátbocsátási tényezője jelentősen javítható.

A vastagság vastagon megéri. Mégpedig évtizedeken át télen, nyáron. Kiválasztotta már a szükséges vastagságot rezsiköltségük kívánatos csökkentéséhez? Ha igen, akkor kérjen kedvezőbb árat év megtakarítására, és legyen szép a napja!


Grafit Grafit Reflex Padlap. AT- HAT-N1Expert Fix. Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni. Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát.


Az árak komplett rendszer vásárlása esetén érvényesek. Kitűnően elhelyezhető tetőtér szigetelésnél a szarufák közé és fölé is rezsijének csökkentésére. Austrotherm Árjegyzék Érvényes: szeptember 18-tól. Bruttó árakat tartalmaz. Vásárlói vélemények.


Meglepődtem, hogy mennyit változott a tüzép. A lakásfelújításhoz kerestem csempét és meglepően nagy választék volt. De az általános helyen elért kiváló hőszigetelés gondokat okoz, ha kevés a rendelkezésre álló hely.


Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs.

Convert documents to beautiful publications and share them worldwide. Az alábbi QR kód beolvasásával mobil eszközére is letöltheti árjegyzékünket. A leme­zek belsô íve meg­egyezik a fal külsô síkjának gör. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek az AT-N1anyagból.


Termékek keresése Találd meg gyorsan! Akár Ingyenes kiszállítás! A festék bevonat meggátolja, hogy erõs napsütésben a felület túlzottan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések