2017. január 10., kedd

Fényháló beltéri

A hideg fehér fényháló alkalmas kül- és beltéri használatra egyaránt. A fényháló segítségével valódi karácsonyi hangulatot varázsol otthonában vagy a kertben. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas.


Fényháló beltéri

Sorolható, így több termék üzemeltethető egy táppal. Vezetéke fehér melyen összesen 4fehér izzó világít. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. Karácsonyi fényháló kínálatunknál több tucat szín, fajta és méret közül válogathatsz.


Az egyészen kicsi fényhálótól az egészen nagyig, akár a hagyományos színeket (hideg-, meleg fehér) akár a kicsit extrémebb és különlegesebbeket kedvele itt megtalálod a számtásod. Kizárólag beltéri felhasználásra. Meleg fehér led háló 2xméter 1ledes. A fényháló fehér kábeles, villogó funkcióval ellátott, tud folyamatosan is világítani.


Fények vásárlása és rendelése az OBI-nál. A Home fényháló beltéri felhasználásra alkalmas. Fényháló hideg fehér színben, fekete kábellel 2xméter. A Home beltéri fényhálók kitűnő és praktikus dekorációs lehetőséget biztosítanak.


Nagyobb falfelületek, bútorelemek díszítésére ajánljuk, ill. Előnyük, hogy egyszerre nagyobb felület gyorsabban díszíthető, ill. Különböző méretben, fényszínben és effektekkel.


Fényháló beltéri

Te is epekedve várod már az ünnepi hangulatot, fényeket és csillogást? A Karácsony nélkülözhetetlen kellékei a különböző hangulatvilágítások. Ezzel a 2ledes fényhálóval egyszerűen és dizájnosan díszítheted fel otthonodat, kertedet, erkélyedet és a fenyőfát is.


Kül- és beltéren egyaránt használható! Az átlátszó kábelezés. A 1db kisméretű LED hangulatos, melegfehér színű fényt ad.


Kül-és beltéri vezérlős fényháló programos vezérlővel, fixen világító, és villogó programmal. Fekete és átlátszó kábellel, hideg fehér és meleg fehér színekben. Javasoljuk, hogy termékeink megrendelésénél vegye figyelembe a dekorálandó felület vagy háttér szín össze.


Bestway puhafalú, csővázas és merevfalú családi medencéket és számos hasznos kiegészítőt forgalmazunk, hogy egész nyáron gondtalanul élvezze saját strandját. X m Megvettük, de nem tudjuk hová használni. Egyesek úgy is használják, hogy középen a fa csúcsára teszik és egyszerűen körben leengedik az ágakra. LED fényháló NEXOS x 1. Válogass a Home beltéri karácsonyi fények egyedi termékei közül, melyek között találsz micro LED - es, gömb izzós, hagyományos - és LED - es gyertya füzéreket, melyek gyakran jégcsap, hópihe vagy csillagformát öltenek. Fényfüzérek, fényfüggönyök és fényhálók, közreműködésével dekorálhatod otthono melyek hosszabbíthatóak, bővíthetőek és irányíthatóak.


Beltéri használatra tervezett. Az izzósoron db színes LED izzó található. Hosszúsága méter. A háló métert lóg le egyenletes hosszúságban. MÉG TÖBB FÉNYHÁLÓ (és karácsonyi cikk) Ez a BELTÉRI FÉNYHÁLÓK oldala.


További (beltéren is használható) fényhálók találhatók a Karácsonyi KÜLTÉRI FÉNYHÁLÓK oldalon. Elektronikai és villamossági cikkek közvetlenül a gyártótól, importőrtől, nagykereskedőtől. A munkanapokon óráig beérkezett megrendeléseket aznap, a óra után, vagy a munkaszüneti napokon beérkezett megrendeléseket, a következő munkanapon feldolgozzuk, és erről telefonon értesítjük a megrendelőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések