2017. január 31., kedd

Horganyzott hullámlemez árak

Horganyzott lemez, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Webáruházunkban horganyzott lemez termékeinket is megtalálja. Kiválasztja, megrendeli és már visszük is.


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Az árlistában szereplő trapézlemez árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén, a készlet erejéig érvényes egységárak. Elérhető trapézlemez árak , első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től.


Kiszállítás országosan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Letölthető árlistánkban megtalálja az üvegszálas poliészter lemezek aktuális árait, fotókkal illusztrálva. Az árlistánkban szereplő árak bruttó telephelyi árak , az ÁFA-t tartalmazzák.


Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat. T- T- T- TTrapÉzlemez, SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Kínál Legolcsóbb Trapézlemez Azonnal Raktárkészletről: Kedvező áron kínálunk Trapézlemezt,Cserepeslemezt mm vastagságban raktárkészletről különböző méretben és színben.


Trapézlemez mm T-méretek:- m- m- m cserepeslemez mm méretek rendelésre igény szerint kérhető. Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál. Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák.


Tprofil, bordamagasság mm. Egyes esetekben ettől eltérő méretek is lehetségesek! Lemezeink horganyzott és festett, illetve natúr horganyzott alapanyagból készülnek.


Telephelyünket megtalálják: Győr, Szolnok,Pusztamonostoron. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról!


Habár a trapézlemez, hullámlemez - más néven „lindab lemez- mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések legkedveltebb felhasználási anyaga, egyre inkább teret hódít mint kerítéselem. Bővebben a trapézlemez kerítésekről. Hova ajánlunk mm-es trapézlemezt? Praktikus, időtálló és nincs fenntartási költsége az acél kerítéselemeknek. Az alapanyaga horganyzott és festett hengerelt acéllemez, amely garantálja, hogy nem kell évente festegetni.


Változatos színekben és igény szerinti hosszméretben (5-m között) rendelhető. Az elemek külső oldala színes, a hátsó. Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. Leírás Vásárolja trapézlemezét a gyártótól!


Garanciával kiváló minőségben! Akár azonnal meg is várhatja amíg méretre gyártjuk trapéz és cserepes lemezét! Horganyzás során az acéllemezeket korrózió elleni védelemmel látják el. Felhasználási területük szerteágazó, minden olyan terület, ahol a normál acéllemezek használatosak, viszont szükség van fokozottabb nedvességgel szembeni ellenállásra, ott a horganyzott lemezek kiváló választást jelentenek: tetőlemezek, vízelvezetés, forgalmi táblák, stb.


Lakossági-, ipari ill. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók. Házi barkácsolók mellett ajánljuk termékeinket kivitelezőknek, építőknek. Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak.


A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések