2017. január 8., vasárnap

Ditec kapunyitó szett

Ditec ION elektromos kapunyitó szett. Lejjebb megtalálja azokat a kimagasló minőségű szárnyas kapunyitó automatikákat, amelyeket szettben ajánlunk Önnek. Meglévő befelé nyíló vagy akár kifelé nyíló kapukhoz egyaránt javasoljuk a telepítését.


Válasszon minőségi DITEC kapunyitó automatikát toló, nyíló és garázskapukhoz, ipari kapukhoz is. Kertkapu automatika és elektromos kapunyitó szett.

DITEC lakossági elektromos kapunyitó szett év garanciával, szereléssel. Ipari elektromos kapunyitó szett év garanciával, szereléssel. A közel négy évtizedes múltra visszatekintő DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége, melynek kapunyitó berendezései már több mint éve vannak jelen Magyarországon. Az OBBI kapunyitó egy kiforrott konstrukció, egy jól bevált automatika, melynél csendes és megbízható működés, a voltos technológiával párosítva kimagasló biztonságot nyújt.


Ideális társ egy kétszárnyas kapunyitó mozgatásához. Lágy könnyed indítás, és megállás köszönhetően az enkóderes vezérlésnek, megtanulja az utakat és az erőket, így nem csapja, vágja be a kaput. Lepje meg magát, tegye.

A DITEC CUBIC kapunyitó a kovácsoltvas kapuk ideális automatikája Családiházak és társasházak nagyméretű és nagysúlyú kapuihoz is, intenzív igénybevételre. A földbe süllyesztett kapunyitó motor olyan speciális helyeken is alkalmazható, ahol a hagyományos karos motorok beépítésére nincs elegendő hely, vagy más helyi körülmény miatt nem szerelhetők fel. A LUXO kapunyitó egy kimondottan nagy teljesítményű automatika, melynél megbízható működés kimagasló biztonsággal párosul. A szett tartalma: vagy 2db DITEC kapunyitó motor, horganyzott motorház, karozat, vezérlés, ugrókódos vevő, pár biztonsági fotocella, 2db csatornás, ugrókódos távirányító, szerelési csomag. Kétszárnyú kapunyitó szettek.


Webáruházunkban a legkiválóbb minőségű kapunyitók közül választhat. Hihetetlen hosszú garanciaidőt vállalunk, ami szettől függően vagy év! Távirányító, távkapcsoló, kapunyitó - ha elhagyta, elromlott, most pótolhatja!


Ezen az oldalon megtalálja az összes általunk forgalmazott távkapcsolót. Kérem csak a korábbi távkapcsolóval teljesen megegyező típust vásárolja meg! DITEC CUBIC földbe süllyesztett kapunyitó motor (családi ház): A DITEC CUBIC térszint alatti kapumozgató szett előnye, hogy optikailag nem befolyásolja az adott kapu környezetét.


DITEC LUXO 3B,5B,5BH, kapumozgató szett kétszárnyas kapuhoz: A LUXO kapumozgató legfontosabb tulajdonsága, hogy fokozott igénybevételre készítik, amelyből már rögtön következtethetünk, hogy egy nagyon masszív és jó anyagminőségű kapumozgató szerkezetről van szó. KIT Kiby 6kapunyitó szett. Beépítésre kész toló és úszókapu nyitó szett , max 600kg kapusúlyig.


Elektromos kapunyitó szaküzlet és szerviz Azonnali személyes vásárlás Rendelés leadás e-mailben vagy telefonon.

Azonnal elvihető Proteco kapunyitó szettek, Proteco kapunyitó motorok, kapunyitó távirányítók, kiegészítők, villogók és kapunyitó alkatrészek, zsanérok, forgáspontok, úszókapu alkatrészek, kapugörgők. A DITEC GLOBE kapunyitó láncos vagy fogazott szíjas vezetősínnel, és fejlett, elektronikus vezérléssel rendelkezik. Részleges nyitás, szabályozható sebesség, lágy indítás, könnyen használható impuszkulcsos kioldás a kézi működtetéshez. DITEC OBBI KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETT FŐBB TULAJDONSÁGAI – Voltos egyenáramú motor – Szabályzott indítás és megállás – Enkóderes vezérlés. Akciós PROTECO Kapunyitó rendszer ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Vásárlás: Kapunyitó rendszer árak, eladó Kapunyitó rendszerek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések