2017. január 27., péntek

Mayer villamossági szaküzlet

KÖSZÖNTJÜK WEBOLDALUNKON! A mai életforma elektromosság nélkül elképzelhetetlen. A LED szallaga, kábelvédő eszközöktől, a kábeleken és vezetékeken át, az elosztószekrényekhez, a világítástechnikai feladatokhoz vagy akár a. Térkép segítségével keresési lehetőség. Regisztáld céged adatit, még ma!


A villamossági bolt és szaküzlet hétköznap reggel 7-órától délután 17-óráig örömmel fogadja a már meglévő és új vevőinket! A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mint az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények, led világítástechnikai termékek terén. Minden jog fenntartva!


Villamos berendezések és készülékek, világítástechnikai termékek és energia-elosztó berendezések kiskereskedése és webáruháza. Még több információ a csatlakozó helyek oldalon. Nyitva tartások MAYER KFT. Kereskedésünk villamossági anyagokkal foglalkozik, a kapcsolóktól a vezetékekig, az izzóktól az ipari villamossági anyagokig.


Nem mindegy, hogy magánszemélyek, szakemberek vagy esetleg viszonteladók számára forgalmaz termékeket az adott villamossági bolt. Mi úgy gondoljuk, hogy az a legoptimálisabb, ha egy üzlet a potenciális vásárlók széles körét ki tudja szolgálni. Manapság már szinte mindenhol megtalálható, nem csak a villamossági szaküzletekben, ennek ellenére érdemes körültekintően vásárolni. Ahogy minden tömegterméknél, az izzóknál is fennáll a veszélye annak, hogy silány minőség akad a vásárló kezei közé, mely villamossági eszköz lévén igencsak veszélyes tud lenni. Villamossági bolt és villamossági bolt között óriási különbségek lehetnek.


Cégünk, a SEEMiS Kft. A MAKEL ELEKTRIK MALZEMELERI törökországi villamossági gyár magyarországi importőre vagyunk. Forgalmazzuk a cég termékpalettáját, kapcsolókat, csatlakozó aljzatokat, kismegszakítókat 2-től amperig, kismegszakító dobozokat 112férőhellyel, süllyesztett és falon kívüli kivitelben, elosztókat és férőhellyel kapcsolós és kapcsoló nélküli.


Vezetékek, kábelek, villanyszerelési alkatrészek, világítástechnika. Budapest, Szentmihályi út 46. Hevesi Elektro Kft. Lakosságnak és villanyszerelőknek egyaránt.


Tevékenységeink lefedik a mai klasszikus és korszerû épületvillamosság. Lakás Stúdió cégtől Pesti út 212. E hónaptól forgalmazzuk a GREE klímákat és más légtechnikai eszközeit a boltunkban.


A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Potenciálkiegyenlítés anyagai. Fáziselosztás elemei.


Egyre erősebbek vagyunk világítástechnikában, amit webshopunkkal szeretnénk otthonából is elérhetővé tenni. Villanyszerelési anyagok, lakossági és ipari szinten. BATIME-VILL Kft honlapján!


Ingyenes házhoz szállítás. Itt megtalálhatod a(z) MAYER KFT. Mayer Szerszám web áruház. Kérjük olvassa el új Európai Uniós adatvédelmi nyilatkozatunkat (GDPR) amelyet a link bemásolásával. Sok szeretettel várjuk régi, valamint leendő kedves ügyfeleinket teljes körű villanyszerelési anyagokkal, alkatrészekkel, csapszerelvényekkel, zárvasalatokkal, csavarárukkal, kondenzátorokkal és háztartásigép alkatrészekkel, valamint udvarias és korrekt kiszolgálással.


Köszöntjük oldalunkon. Ha Ön villamossági termékeket keres, jó helyen jár, nálunk minden megtalálható ezzel kapcsolatban: kábelek, ve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések