2017. január 27., péntek

Szilikát vakolat

Szilikon vakolat illetve a szilikát alapú vakolat , melyek megfelelő szellőzéssel járulnak hozzá a vályog, tömésfal illetve műemlék épületek falainak szellőzéséhez. Légáteresztő hőszigetelő rendszerek ajánlott fedővakolatai. A Poli-Farbe szilikát vakolatalapozó használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a szilikát vakolat tapadása.


A vakolatalapozó kémiailag kapcsolódik az alapfelülethez, nagymértékben lég- és páraáteresztő. A vakolat színével azonos árnyalatra színezve tökéletessé teszi a következő réteg.

A vakolat festés előtti glettelését csak lélegző anyaggal szabad elvégezni. Az így előkészített vakolatra szintén csak kiváló légáteresztó tulajdonsággal rendelkező (mész-, szilikon- vagy szilikát bázisú festéket szabad használni). A porózus, nedvszívó felületeket, mint pl. Tikkurila Szilikát Alapozó és víz (keverési arány 1:1) keverékével. A termék a gyártástól számított nap érési idő után használható.


Policolor szilikát homlokzati nemesvakolat használata esetén a következő rétegrend kialakítása javasolt: – réteg Inntaler szilikát mélyalapozó – réteg Policolor szilikát vakolat alapozó – réteg Policolor szilikát homlokzati nemesvakolat A termék nem alkalmazható gipszkötésű anyagon. Kiváló páraáteresztése és természetes összetevői miatt kifejezetten ajánlott a Star ásványi hőszigetelő rendszerre és a Sanova felújító vakolatokra. Műemléki épületek optimális bevonata.

Jól kapcsolódó vegyi kötést képez mész-cement ásványi. Nagyobb rétegvastagságban is felhordható,így alkalmas szalmaházak belső és külső vakolására is. Figyelem külső térben, önmagában nem alkalmazható a vályogvakolat, azt a víztől és nedvességtől óvni kell. Ez történhet mész – vagy szilikát vakolat befejező rétegként történő alkalmazásával!


Ekkor nedvesedhet a fal, és penészesedés is előfordulhat. Az utóbbinak számos egészségkárosító hatása van, legyen az ilyen épület raktár, munkahely, egészségügyi intézmény vagy lakás! Majd ha a nagy térfogat ismét kisebb lesz, és a tégla „visszahúzódik” eredeti méretére, megrepedhet a vakolat.


Polisztirol szigetelés esetén leggyakrabban használt vakolat. Szilikon vakolat Szilikát Ceresit alkalmas dekoráció házak, villák, irodák, homlokzat a házak, ipari épületek, faluházat. Kitűnő műszaki tulajdonságai ennek az anyagnak teszik lehetővé a szabványos szürke épület létrehozásához munkáját építészeti művészet. Revco Szilikát mm vakolat Vakolatok, festékek gyárilag előkevert, káli vízüveg kötőanyagú, Kvarc töltőanyagú (5mm-es), spachtel (kapart) textúrával Kvarc töltőanyagú (2mm-es), struktúra (gördülő szemcsés) uv.


A technológia tekinthető érvényesnek, hakészült vakolat szilikát tégla az épület külsejét. Ez a felső réteg homokot és mész ajánlott elrendezése a hidrofób fedőbevonat, amelyben lehet egy szilikát vegyület vakolat. Műgyantás vakolat szilikát vakolatok, diszperziós vakolat nemesvakolat, szilikon vakolatok és hőszigetelő rendszerek, polisztirol hőszigetelés és vakolatok megrendelése egyszerűen.


INNTALER SZILIKÁT VAKOLAT 1. KAPART SZEMCS 25kg további adatai. Ft Tovább az üzletbe TOP 11.

A Baumit legújabb kutatásainak eredménye egy olyan vakolat , mely a hagyományos szilikát vakolatok közismert jó tulajdonságait és a nanotechnológia vívmányait egyesíti. A Baumit Nanopor Vakolat speciális felülete mikroszkopikus léptékben teljesen sima, így a szennyeződések nem tudnak lerakódni a felületén, páraáteresztő képessége pedig különösen jó. Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek. Számold ki másodpercek alatt, mennyibe fog kerülni otthonod színvakolata. Színminta választás, árkalkuláció.


Baumit színező vakolatok kedvezmény, online rendelés, ingyenes házhozszállítással. Az építőiparban a Baumit név egyet jelent a hozzáértéssel, a modern, magas minőségű termékekkel, dinamikus, innovatív vállalattal és jövőbe mutató marketing tevékenységgel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések