2017. január 30., hétfő

Elemmagas áthidaló

Porotherm falazóelemek kedvező áron országos kiszállítással. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Nemzetközi szaktudás és tapasztalat Korszerű építőanyagok WIENERBERGER Téglaipari zRt. A sodrott betonacél huzallal készült, előfeszített elemmagas nyílásáthidaló max. Külső és belső térben egyaránt alkalmazható.


A legkönnyebb elemmagas áthidaló , így a felhelyezése is egyszerűbb.

Kerámia felülete jól vakolható. Az áthidaló közepén kialakított. Március 17-től az összes üzletünk a megszokott időben nyit és 15:00-kor zár, a kormányrendeletnek megfelelően! A kerámiakéregnek köszönhetően a nyílásáthidaló jól vakolható, nincs szükség vakolaterősítőháló alkalmazására. Külső falszerkezetbe kiegészítő hőszigeteléssel építhető be.


Nyílásáthidalások kialakítására alkalmas, kerámiaköpenyes előfeszített vasbeton áthidaló. Jól illeszkedik a fal szerkezetébe. Az elemmagas áthidaló magassága ugyanannyi, mint a falazótéglák magassága.


Beépítésekor könnyen halad a falazással.

Elemmagas áthidaló rendszer (m - m-ig). Egyszerű, takarékos beépítés, a falazóblokk sormagasságával megegyező magassági méret miatt. Az ajtók és ablakok áthidalására alkalmas az építkezés során.


Falazáskor a homogén téglafelületet az áthidalók kerámia papucseleme biztosítja. Hossz mérete a beépítési helynek megfelelően levágható. Minimális felfekvési hossz. Online termékkatalógus, építőipari adatbázis, építőipari adattár, építőanyag, termékinformáció, ArchiCAD és online megoldás, online ajánlatkérés. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Bakonytherm elemmagas áthidaló külső és belső térben egyaránt alkalmazható, kerámia felülete jól vakolható. Dabason található építőanyag kis-és nagykereskedelemmel foglalkozó Áruházába felvételt hirdet több osztályra áruházi eladó- pénztáros munkakörbe. Ytong válaszfal áthidalók - Válaszfalakban, vázkitöltő falakban kialakított nyílások áthidalására.


A weboldal a működése során saját, illetve harmadik fél által elhelyezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében, valamint a szolgáltatásaink fejlesztéséhez nélkülözhetetlen látogatáselemzéshez. Budapest és vonzáskörzetében családi házak építését és lakásfelújításokat. Nagy teherbíró képességû, téglamodulhoz illesztett magasságú áthidaló. A termék alkalmazásával kiküszöbölhetõ a hagyományos áthidalók fölötti kifalazás, amely nagyban ronthatja a falazat hõszigetelõ képességét.


Egy érdekes referenciafilm, telis tele vicces elemekkel. Fejér megyei vonatkozású anyagok a. Közzétette: Imijet.

Egy idő után azonban más dolgok kezdtek érdeke. Az Acsak válaszfalba építhető. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


A LeierPLAN falazóelemek és az MDE elemmagas áthidaló magassági méretkülönbségéből adódik, hogy az előírásnak megfelelő beépítés esetén az áthidalás felső síkja kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések