2017. január 16., hétfő

Hegesztett kerítés háló

Drótfonat gyártás 3m magasságig féle lyukosztással. Vadháló, hegesztett háló , csirkeháló, oszlop, táblás kerítés , huzal, kapu és minden más egyéb kerítéshez szükséges anyag kis - és nagykereskedelme. Táblaösszekötő M alakú, rozsdamentes: Akkor szükséges, ha a táblák toldása nem az oszlopokhoz esik. Magas eleganciával, esztétikával és hosszú élettartammal rendelkeznek.


Többnyire kertek, parkok, nyilvános helyek, sportarénák elkerítéséhez.

Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! A ponthegesztett tekercses kerítéseket méteres csomagolásban lehet. Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett háló vásárlás esetén. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.


Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Hegesztett kerítés. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan!

A hegesztett háló esetében a második fontos kérdés a műanyag bevonat. Anyagminőségük: Ø4-mm-ig tábla típustól függően. Ponthegesztés után a táblák horgonyzásra kerülnek majd a kívánt színt elektrosztatikus porfestéssel érik el.


A madárháló magasság 1m, azaz 1cm. A rendszerint bordázott acélszálakból hegesztett rácsháló a betonba ágyazva képes megnövelni a beton húzószilárdságát is. A Casanet röpdeháló többféle osztással és magasságban kapható.


A hálókat fa keretre U - szöggel, vagy 25xmilliméteres zártszelvényből készült fém keretre nagyfejű szegeccsel rögzítjük. Kiegészítő: tető, vagy tető nélkül oldalsó és felső falként a Casanet hegesztett háló ajánljuk. Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ , BETON. HEGESZTETT KOCKÁS DRÓTHÁLÓ - A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS.


KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON ! Vasháló árlista , súlytáblázat. Tervezze meg kerítését! Kerítésrendszerek Kft.

Amennyiben a rendelt darabszám eléri a kötegmennyiséget, automatikusan kötegárral számolunk! Horganyzott fonott háló, avagy csirkeháló online is megrendelhető. Gépi fonatok ( kerítés fonat). A kerítés megerősítése céljából, ill. Termékeink kiváló ár-érték arányú megoldást nyújtanak Állattartás kerítései között is, ha a tartósság és a megbízhatóság a fő szempont.


A Klau és Társa Kft. Pest megyében, Budapest határától km-re, Érden található. Bemutató-telephelyünket kertvárosias környezetbenl üzemeltetjük, itt várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlókat. Földvári kerítés honlapján!


Célunk, hogy valamennyi kedves megrendelőnk bizalmát megszerezzük és elvárásaiknak megfelelő szolgáltatásokat nyújtsunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések