2017. január 16., hétfő

Fekete fürdőszoba szőnyeg

Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. A JYSK hírlevéllel minden héten megkapja reklámújságunkat, híreinket, aktuális nyereményjátékainkat, inspiráló lakberendezési ötleteket és legjobb ajánlatainkat is. Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe.


Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet.

A fürdőszoba remek kiegészítője ez a különböző színvariációkban elérhető, stílusos megjelenésű, puha tapintású szőnyeg. A szőnyeg plüss borításának köszönhetően melegen tartja talpát. A fürdőszoba a tisztaság és az intimitás területe, ezért otthonunk egyik legfontosabb helyisége. A kádban töltött hosszú, forró fürdőzések, a relaxáció vagy a zuhany alatti gyors felfrissülés, a sminkelés helyszíne, ezért nagyon fontos, hogy az itt eltöltött idő kellemesen teljen.


A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg , PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Ha minőségi és szemet gyönyörködtető szőnyeget szeretne vásárolni otthonába, a legjobb helyen jár. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön legújabb termékeinkről, akcióinkról és kedvezmény kuponjainkról.


Konyhai eszközökből sosem elég! Egy vízforraló lakásod elengedhetetlen kelléke.

Vagy éppen étkészleted kell frissítened? A mindennapok rohanásában jól jön, ha több webáruház kínálatából válogathatunk egy helyen, otthonról. Valósítsa meg Praktikusan álmai fürdőszobáját!


Részletek Üzlethez. Weave Mujro szürkés-bézs szőnyeg , x. Kövesd az álmaidat és ábrándozz egy jó meleg fürdő közben. Elegáns fekete színű fürdőszoba szőnyeg arany színű Follow your dreams felirattal. A klasszikus fehér színű fürdőszobában ha a modern hangulatot szeretnénk megőrizni, válasszunk fekete , vagy fekete -fehér, esetleg fekete -fehér-szürke színkombinációjú fürdőszoba szőnyeget. Ha szeretnénk a hangulatot felpezsdíteni, a bordó vagy piros kiegészítők a fürdőszobaszőnyeg színében is érvényesüljenek.


Fekete velúr szőnyeg vastag 130x200cm Akciós! Az egyedi szín- és formavilágú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják a helyüket. Szőnyeg Modern szőnyegek. Válogasson modern stílusú szőnyegeink közül! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-vála.


Helen fekete -fehér kétoldalas szőnyeg , 1x 2cm. Stílusos szőnyeg Jakob 240x1kék. Az örök szerelem bárhova elkísér, még a fürdőszobádba is.


Berta fürdőszoba szőnyeg terra fekete 50x60.

Pinty fürdőszoba szőnyeg bézs drapp 60xcm. Kárthágó fürdőszoba szőnyeg narancs és sárga 50xcm. SHAGGY fürdőszoba szőnyeg fekete színben. Fürdőszobád járólapját is. A Cawo Frottier fürdőszobaszőnyeg használata kényelmes és praktikus is egyben, mivel megelőzi.


Ha csak egy kis melegséget, puhaságot szeretnél a csempék ridegségébe bevinni, válaszd ezt a dinamikus, minőségi fürdőszobaszőnyeget, mert teljesíteni tudja az elvárásodat. A fürdőszoba szőnyegeknél is megjelentek az élénk színek, például a mustársága, kék, pink, lila árnyalatai. A vásárlók egyre inkább igénylik a színes, trendkövető fürdőszoba szőnyeg megoldásokat.


A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések