2017. január 17., kedd

Obi teraszburkolat

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Teraszpadlók vásárlása és rendelése az OBI -nál.


Modern felülete szakít a hagyományos wpc burkolatok megjelenésével. Falburkolat - teraszburkolat - kerítés. Minden felületre a tökéletes megoldás. Európában gyártatjuk a terméket, ezért rövid gyártási idővel. Az elkészült teraszburkolat vegyszeres védelmet nem igényel, de – természetes anyag lévén – az ápolást meghálálja, így teraszdeszkáinkat szállítás előtt rétegben, minőségi faápoló olajjal kezeljük.


Keskeny deszkázat akácfából - a yachtok, vitorlások ihlette teraszburkolat az Ön kertjét is csodálatossá teszi! Miért ennyire népszerű? A fa és a műanyag tulajdonságait ötvözi: a nagyobb arányú tulajdonságait fogja mutatni a külsejében.


WPC teraszburkolat a legnépszerűbb. Ha szép és igényes környezetet szeretnénk látni magunk körül, nem pedig egy plasztik kalitkát, ne. Teraszburkoló fa kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Nem követelmény azonban a burkolás technikai kivitelezését befolyásolhatja ha nincs a terasz betonozása szigetelve alulról. Ugyanis a burkoló munka kezdetekor használt mélyalapozók tartós nedvesség hatására viszza olvadhatnak, fellazítva a burkoló lap és a beton közti ragasztó kötését. Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában.


Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek. Látogasson el webshopunkba! Tekintse meg aktuális WPC akciónkat, kedvezményes ajánlatainkat. A Green Deck wpc teraszburkolat , bambusz és műanyag kompozit anyag keverékei, bambusz és műanyag örleménye. A gyártás során újra hasznosított anyagokat használnak fel, ezért környezetbarát.


A vörösfenyő teraszburkoló egy nagyon jó ár-érték arányú termék, ezért lehet egy nagyon jó döntés az Ön számára. Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Folyamatos teraszburkolat akciók.


Szibériai vörösfenyő teraszburkolat mind a két oldalán ugyanolyan bordás kialakítással Nézd meg kicsomagolva ITT. Amennyiben az egyik fele nem tetszik meg lehet fordítani. A burkolat felülete bordázott, mely véd a csúszástól.


Tökéletes választás lehet kertben, teraszon, medence környezetében, sőt akár egy tóparton stégként alkalmazva is. A teraszburkolat felületének kialakítása lehetővé teszi a rejtett csavarok elhelyezését, így annak felületét nem kell megfúrnia, csavarokkal. Fontos a teraszburkolat használati és lerakási útmutató betartása, hogy sok éven át gyönyörködhessünk a nemes faanyag szépségében, ami méltó otthonunkhoz. KÜLTÉRI FA BURKOLAT.


A nappali funkciójának megfelelő fedett vagy nyitott terasz nagyon hasznos a melegebb időszakokban. Tavasztól őszig fogadhatjuk itt vendégeinket, vagy egyszerűen csak kiülhetünk hétvégén relaxálni, beszélgetni, olvasgatni, élvezve a friss levegő mozgását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések